• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2022

11:00

3 ZDRAVSTVENE navike zbog kojih Klint Istvud izgleda ODLIČNO - glumac ima 92. godine

Ljubav

3 ZDRAVSTVENE navike zbog kojih Klint Istvud izgleda ODLIČNO - glumac ima 92. godine

Podeli vest

Klint Isvud (92) spada u najbolje glumce Holivuda, a osim svog glumačkog talenta, može da se pohvali dobrim izgledom i zdravljem. Glumac nastavlja da oduševljava publiku iako ima 92.godine, a mi vam predstavljamo njegove zdravstvene navike

Mnogi se pitaju kako je Klint Istvud ostao zdrav i pun energije uprkos godinama. Glumac je već sa 19 godina počeo da se bavi vežbanjem, pa je dizao tegove, jer mu je fizička forma oduvek bila važna.

Istvud ima 3 navike kojih se pridržava već decenijama.

Fokusira se na to koliko ima telesne masnoće

 Istvud je prokomentarisao:

 "Nikada nisam imao mnogo telesne masti, ali sam uvek bio prilično dobar u pogledu ishrane."

Doktor Hari Demopulos je takođe prokomentarisao Istvudovu ishranu u to vreme:

 - Istvud se drži ishrane sa niskim sadržajem masti i visokim sadržajem proteina. Takođe obraća veliku pažnju na nivo holesterola.

Foto: Reuters

Klint Istvud


Izbegava šećer i alkohol

Prema Health Fitness Revolution, Istvud izbegava dodavanje šećera kad god može, nešto što mu je najverovatnije pomoglo da održi tako dobro zdravlje čak i u svojim 90-im godinama.

 - Držite se dalje od ugljenih hidrata, posebno bogatih deserta. Držite vagu u svom kupatilu. Odmarajte se kako treba. Pokušajte da budete optimisti. Jedite voće i sirovo povrće. Uzimajte vitamine. Preskočite napitke pune šećera. Izbegavajte previše alkohola - rekao je glumac.

Ne jede iz zadovoljstva

U intervjuu za časopis Men's Health, sin Klinta Istvuda, Skot Istvud, prokomentarisao je ishranu svog oca u odrastanju, piše Eatthis.com

- Moj tata ne jede iz zadovoljstva - kaže Skot za Men's Health.

 - On jede losos i smeđi pirinač za doručak. Pretpostavljam da sam i ja na isti način odustao bih od hrane.

Uživanje u hrani iz zadovoljstva je savršeno zdravo. Ustvari, mnogi od najdugovečnijih ljudi na svetu zadovoljstvo i sreću pripisuju svojoj dugovečnosti. Drugim rečima – uživajte u hrani koju volite!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boky

pre 1 godinu

bas dobro izgleda kao da je pobegao grobaru sa lopate

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija