• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/N.L.

04.07.2022

18:27

(Psiho-test) Dekor za promene! Rešite TEST i otkrijte šta je to što NEDOSTAJE u vašem ŽIVOTU!

Ljubav

(Psiho-test) Dekor za promene! Rešite TEST i otkrijte šta je to što NEDOSTAJE u vašem ŽIVOTU!

Podeli vest

Nije vam potreban arhitekta da vam kaže da ponekad i male promene u enterijeru mogu potpuno da transformišu atmosferu...

Dovoljno je da promenite jastuke na sofi, ubacite sobnu biljku ili ofarbate jedan zid i potpuno transformišete atmosferu u svom domu. Elem, odlučili ste da kupite novi stolnjak za trpezarijski sto. Kakav stolnjak želite?

1. Jednostavan beli stolnjak.

2. Stolnjak u nekoj toploj boji, kao što je pink, boja senfa ili kajsije.

3. Stolnjak u hladnoj boji poput plavozelene, boje četinara ili mahovine.

4. Šareni stolnjak u živim bojama.

REŠENJE:

Trpezarijski sto je centar porodičnog života, on predstavlja scenu na kojoj se odigravaju mnoge porodične drame. Vaš izbor otkriva atmosferu koju želite da stvorite, odnosno ono što je za vas najvažnije u porodičnom životu.

Foto: Shutterstock

Stvari koje vam najviše nedostaju su lični prostor i sloboda
1. Jednostavan beli stolnjak.

Bilo da je razlog tome vaš otac koji uvek viče da treba da budete tiši, uobičajena bračna svađa oko rasporeda u kupatilu ili jednostavno osećanje da ste zarobljeni beskrajnim obavezama odgajanja porodice u komlikovanom svetu, stvari koje vam u vašem domu najviše nedostaju jesu lični prostor i sloboda. Taj beli stolnjak će možda malo pomoći, ali pravi korak bi bio preseljenje u malo veći stan.

Foto: pexels.com

Vašem domu nedostaje otvorena komunikacija
2. Stolnjak u nekoj toploj boji, kao što je pink, boja senfa ili kajsije.

Vašem domu nedostaje otvorena komunikacija. Možda ste već prometili da su porodični ručkovi sve ređi, pa čak i kada uspete da se svi okupite, verovatno je teško održati razgovor. Ovo stanje je ozbiljno, ali ne i nepopravljivo. Kao što ste veš svojom intuicijom naslutili, ukoliko učinite da vaš dom postane toplo i prijatno mesto boravka, porodični razgovori poteći će prirodno, sami od sebe.

Foto: pexels.com

U vašoj kući svi se jedni drugima mešaju u život
3. Stolnjak u hladnoj boji poput plavozelene, boje četinara ili mahovine.

Vaši porodični odnosi su prisni, ponekad suviše prisni da bi bili prijatni. U vašoj kući svi se jedni drugima mešaju u život, i čini se da se često dešava da jedan drugome u prolazu stanete na žulj. Lepo je što vam je porodica tako čvrsto povezana, ali bi bilo još bolje kada biste samo mogli da nađete načina da smirite tenzije… ako vam taj stolnjak ne pomogne, malo Mocartove muzike za vreme ručka moglo bi da reši problem. 

Foto: pexels.com

U vašem domu okruženje je mirno

4. Šareni stolnjak u živim bojama.

U vašem domu okruženje je mirno. Ponekad vam se čini da je komatozno bolji izraz. Izgleda kao da je vaš dom postao samo mesto u koje se strovaljujete nakon napornog radnog dana, I možda bi malo vedrih boja moglo da obezbedi tako neophodni živost. Potrebno je da samo jedna osoba upali vatru koja će ponovo podstaći plamen porodičnog ognjišta. Možda biste to mogli biti vi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija