• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2022

09:25

3 ZDRAVSTVENE navike zbog kojih Rajan Gosling izgleda FENOMENALNO - glumac ima 41. godinu

Ljubav

3 ZDRAVSTVENE navike zbog kojih Rajan Gosling izgleda FENOMENALNO - glumac ima 41. godinu

Podeli vest

Jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca Rajan Gosling (41), koji će glumiti kultnu lutku Kena u filmu "Barbi" sa Margo Robi, uspešno odoleva godinama iako je u petoj deceniji svog života. Glumac se pridržava nekoliko navika u ishrani zbog kojih izgleda odlično

Kada se priprema za ulogu, Rajan Gosling posvećuje svoje vreme i energiju rigoroznom vežbanju i prilično strogoj ishrani.

Posvećen je ulogama

Rajan Gosling se dobro pripremao za ulogu Kena u filmu "Barbi", a njegov partner Sim Liu priznao je da je glumac više vežbao od njega.

 - Koliko god verujem da imam radnu etiku, takođe mnogo volim hranu. Samo čujem priče o njegovom strogom režimu ishrane i koliko naglaska stavlja na brigu o sebi i svom telu. Ja ga poštujem - rekao je Sim.

 

 

Ovo svakako nije prvi put da je Gosling ograničio svoju ishranu za filmsku ulogu. Još 2011. godine, Gosling je igrao zajedno sa Emom Stoun i Stivom Karelom filmu "Crazi, Stupid, Love". Prema Men's Journalu, on je jeo dijetu bogatu ribom, povrćem, pirinčem i proteinskim šejkovima kako bi se pripremio za svoju ulogu.

Ponekada uzima šećer

Iako Rajan definitivno zna kako da izgubi kilograme kada je to potrebno za predstojeću ulogu, on takođe odbija da se odrekne svoje opsesije za šećerom. 

U intervjuu za Vaniti Fair, Ema Stoun je otkrila smešne detalje o Goslingovoj omiljenoj poslastici: Tvizlers.

- Rajan može da pojede više Tvizlera nego bilo ko koga ste ikada sreli. On poslasticu drži u džepu kaputa i samo deli Tvizlere - rekla je ona.

Foto: AP PHOTO

Rajan Gosling

Bavio se i pilatesom

Iako ovo nije navika u ishrani, ona je skladu sa Goslingovim načinom života.

Kada se Gosling pripremao da glumi u "La, La Landu" 2016. godine, on je morao ne samo da promeni svoju fitnes rutinu nego da izgradi snagu i fleksibilnost svojih pokreta.

Njegov trener, Arin Babain, rekao je za Men's Journal da su morali da probaju pilates da bi to uradili.

 - Kada sam ga izmorio čučnjevima i zgibovima, doneli smo sto za pilates. To nam je pomoglo da poboljšamo njegovu stabilnost kičme i snagu.

Pronalaženje ravnoteže u zdravoj ishrani i fizičkom kretanju u kojem uživate može doprineti većoj dugovečnosti tokom vremena, piše Eatthis.com

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija