• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

10.07.2022

12:57

Doktori su krivili VELIKI polni organ njenog dečka za bol tokom odnosa, a onda je otkrila PRAVU ISTINU!

Ljubav

Doktori su krivili VELIKI polni organ njenog dečka za bol tokom odnosa, a onda je otkrila PRAVU ISTINU!

Podeli vest

Ženi čiji su bol tokom intimnih odnosa lekari okrivili da je polni organ njenog partnera "prevelik", izvađena je cista na jajniku, koja je sadržala skoro 4 litre tečnosti iz njenog stomaka

Rakel Rodrigez, 25, iz Minesote, otišla je kod lekara pre pet godina i rekla da ima iznenadne napade bola.

Ona je rekla da je jednom muškom lekaru objasnila da je osećala "neugodne bolove".

- Rekao mi je da je bol koji imam verovatno posledica toga što je moj partner "prevelik" i da treba da imam "plići se*s".

Drugi lekari su joj rekli da je bol verovatno posledica grčeva ili nadimanja i da nema razloga za brigu.

Nakon što je uradila skeniranje, otkriveno je da ima cistu od 8cm, koja je bila ispunjena tečnošću. Rodrigez je rekla da čak i kada je cista primećena, lekari nisu bili preterano zabrinuti i poslali su je kući.

Prošle godine, međutim, cista je počela brzo da raste i na kraju je postala toliko velika da je izgledalo da je žena trudna, a prijatelji su čak počeli da je pitaju zašto im nije rekla da "očekuje bebu".

Otkrivajući priču na TikTok-u, žena je rekla da je cista porasla na 28 cm u prečniku, što je najveća veličina za ciste jajnika.

 

 

Naravno, sada su morali da urade operaciju, a tada su uklonili i desni jajnik i jajovod.

Nije jasno šta je izazvalo cistu, ali Rodrigezova je rekla da je to možda bilo zbog infekcije urinarnog trakta i sepse, koje je pretrpela 2017.

Dr Tarane Širazian, direktor centra za negu fibroida u Njujorku, rekao je za "Today" da je trebalo da operišu kada su pronašli cistu.

- Mucinozne ciste se ne povlače same od sebe kao obične ciste koje obično dolaze i nestaju sa ženskim menstrualnim ciklusom - rekla je ona i dodala:

- One ili samo vise na jajniku i ostaju iste veličine ili mogu da rastu i rastu prilično brzo.

Otprilike nedelju dana nakon operacije, ponovo je mogla da ode u supermarket i obavi druge poslove.

- Zasada sam dobro. Rekli su da će biti mnogo nadimanja i otoka, jer još uvek imam dosta tečnosti, ali moje telo bi to trebalo da apsorbuje i trebalo bi da budem dobro - rekla je Rodrigezova.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija