• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.09.2022

15:33

OKREČITE ZID ZA SAMO 30 SEKUNDI! Video koji kruži internetom OTKRIVA kako! (VIDEO)

Ljubav

OKREČITE ZID ZA SAMO 30 SEKUNDI! Video koji kruži internetom OTKRIVA kako! (VIDEO)

Podeli vest

Kada je reč o preuređenju doma, jedan od najlakših načina da to postignete bez mnogo muke je da se bacite na krečenje i promenite boje zidova. Mnogi ljudi možda provode dobar deo vremena u pripremi i krečenju zidova u svojim domovima, ali čini se da bi to moglo da bude nepotrebno

To je zato što je korisnik društvenih mreža postao viralan nakon što je pokazao kako je uspeo da ceo jedan zid okreči za samo 35 sekundi.Ovaj muškarac transformisao je neutralni zid u jarko ružičasti u tren oka, oduševivši ljude.

Na snimku se vidi kako muškarac koristi samo jedan veliki valjak za krečenje kako bi obavio posao. Zid je najpre oivičio pre krečenja u istu boju, kako bi ivice bile lepo okrečene i uredne. I muškarac tada počinje da koristi valjak kako bi napravio liniju preko sredine zida, pre nego što se vrati i pređe gore-dole po celoj širini. Prostorija se brzo ispuni jarko ružičastom bojom, na veliko čuđenje drugih korisnika TikToka.

Video je pogledan više od 3,7 miliona puta, a mnogi korisnici bili su oduševljeni tehnikom krečenja. „Bila su mi potrebna tri dana i 10 emocionalnih slomova da okrečim svoju spavaću sobu i onda vidim ovo”, komentarisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Ovo nije trebalo da vidim jer bih svoju kuću krečila u različite boje svake nedelje.“

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija