• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

28.09.2022

12:54

RAZVELA SAM SE, JER NIJE RADIO KUĆNE POSLOVE! Ispovest žene podelila javnost, komentari samo PLJUŠTE!

Ljubav

RAZVELA SAM SE, JER NIJE RADIO KUĆNE POSLOVE! Ispovest žene podelila javnost, komentari samo PLJUŠTE!

Podeli vest

Uglavnom su žene na strani autorke, dok je i par muškaraca dalo svoje mišljenje

Postoji mnogo razloga za razvod, od preljube, prestanka emocija, finansijskih problema i tako dalje. 

Međutim, jedna žena je na sajtu koji se bavi objavljivanjem raznih ispovesti, otkrila da je razlog njenog razvoda bilo to što muž nije obavljao kućne poslove:

- Razvela sam se od muža jer nije radio kućne poslove, čak se nekad ponašao kao da je dete samo moje, pa se nije ni njime posebno bavio. Ne razumem ljude koji me pitaju šta sam dobila time, jer sad samo manje kuvam i jedan tanjir manje perem?! Na stranu to da je lakše, jer ne odvajam i njegove stvari za pranje, ne peglam ništa njegovo, manje se prlja stan, dobila sam najvažnije - više ne živim s osobom koja me ne poštuje. Sve drugo je manje bitno - napisala je ova žena, a onda su usledili (ne)očekivani komentari:

- Isto sam se zbog toga razvela pre mnogo godina. Niko ne razume, svi su osuđivali i osuđuju i dalje. Nije do tanjira i kuvanja, već do totalnog nepoštovanja i odsustva ljubavi. Odlično si uradila, bolje sama nego sa dembelanom u kući. Ja takvog čoveka nisam više mogla očima da gledam, gadilo mi se da jedem za istim stolom sa njim.

- Ali kad se raspale feminjare jave, šta muško treba da radi, kao da ste vi kuke imale ikoga, nemate vi jadnice niti čuku, a kamoli momka.

- Za ovog sto kaze da nam je feminizam isprao mozak: Nema koristi od žene ako samo ona rinta? Neka, hvala, ostaću srećna i sama uz povremeni se*s, jer vi samo i za to služite. Šta će mi muškarac ako mi nije podrška, oslonac i pomoć? Ako ne želi da deli poslove, naravno i ja njemu da pomažem, pa zar mi nije lepše da uživam, odmaram, ne rintam za nekoga ko me tretira kao roba?

Foto: Shuterstock

razvod

- Kad se po komentarima popale ovi kvazi "muškarci", što im mama kupuje gaće i čarape do 40-e godine. Da bi bio muškarac moraš da si samostalan, gladan si - skuvaš, prljavo je - očistiš, izgužvano - opeglaš. Kada ti sve sam možeš da uradiš, šta ti treba, tad si muškarac, dok god za tobom mora da skuplja mama, sestra, žena, do tad si derište. I tad nemaš pravo govora o muško ženskim odnosima, jer si očigledno previše nezreo!

- Mogu sam sve to, ali kad imam ženu očekujem da ona to radi, jer imam preča posla. Kad sam živeo sam, bio sam samostalan, ako mislim i dalje tako da živim, onda mi žena i ne treba, zar ne? Šta će mi, da me nervira, ometa i troši pare, ja za nju da radim još? Alo. A što se tiče kupovanja čarapa, naravno da neću da odbijem, ako mi neko kupi.

- Prijatelju, tebi ne treba žena. Mama ti je dovoljna. Nisi ti dobacio još do toga da imaš ženu - bili su neki od komentara. 

Šta vi mislite o ovome, da li je autorka dobro postupila?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija