• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

20.10.2022

23:45

3 GODINE SE DOPISUJU, A NIKAD SE NISU VIDELI! Devojka je ubeđena da se momak LAŽNO PREDSTAVLJA, a zbog OVOGA posebno sumnja!

Ljubav

3 GODINE SE DOPISUJU, A NIKAD SE NISU VIDELI! Devojka je ubeđena da se momak LAŽNO PREDSTAVLJA, a zbog OVOGA posebno sumnja!

Podeli vest

Devojka je otkrila kako se njena drugarica već godinama dopisuje s dečkom, kojeg nikad nije videla, iako sve ukazuje da se lažno predstavlja

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, devojka je otkrila situaciju u kojoj se zapravo nalazi njena drugarica, koja ne želi da sasluša dobronameran savet:

- Moja drugarica se dopisuje sa nekim dečkom iz drugog grada, koji nije previše daleko, 2 sata vožnje. Nikada se nisu videli. Nikada! Ali se čuju 3 godine. Nije ga čak nikada videla ni na video poziv, samo mu glas čuje preko telefona i poslao joj je neke slike na kojima je navodno on. Dečko svaki put ima neki izgovor zašto ne može da se vidi sa njom. Stalno mu je neko bolestan i stalno ima svadbe i rođendane. Tipičan lažov i manipulator. Šta god kažem drugarici, ona se uvredi, a lik je očigledan "catfish" - kaže ova devojka, koja je na ovu priču dobila i nekoliko komentara:

- Sigurno je oženjen.

- Koja glupača. Dopisuje se toliko vremena sa njim, što je bespotrebno i očigledno ne želi da se vidi sa njom iz nekih njegovih razloga.

Foto: Pixabay

dopisivanje

- Slična situacija kao u jednom američkom filmu. U tom filmu se dopisuju žena i muškarac i shvate nakon nekog vremena da se ne nalaze u istom vremenu. Jedno je u budućnosti, a jedno u prošlosti. Da nije i kod njih isti slučaj?

- Nešto najgluplje biti u kontaktu i dopisivati se u nedogled sa nekim koga ne poznaješ. Još kad neko počne da se ponaša kao da je stvarno u vezi. Smešno i jadno za starije od 14 godina.

- Moj savet za nju je da ga blokira i to odmah. Evo ja se 1 godinu klackam sa likom, navodno u Istanbulu, došljak, ja glupa, sve pokazala, on neće da pokaže sliku lica, makar jednom. Video poziv odbio. Jednom samo običan poziv, a tako se loše čulo. Kad pitam, menja temu. Ko zna ko se krije iza, kaži joj da prekine to. Gubi vreme, hej 3 godine!

Šta vi mislite da je u pitanju?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija