• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2022

13:03

POZNATA GLUMICA ISKRENO O PROPALOM BRAKU! Demi Mur: Devojke su stalno prilazile Eštonu, morala sam da se BORIM za NJEGOVU PAŽNJU

Ljubav

POZNATA GLUMICA ISKRENO O PROPALOM BRAKU! Demi Mur: Devojke su stalno prilazile Eštonu, morala sam da se BORIM za NJEGOVU PAŽNJU

Podeli vest

Glumica Demi Mur (60), učestovala je u podkastu "Jamie Lee Curtis' Good Friend podcast" gde je otvorila dušu i progovorila o braku sa Eštonom Kučerom, ali i o tome kako se oseća u svojoj koži

Demi iza sebe ima tri propala braka, ali joj je nateže pao onaj sa kolegom Eštonom Kučerom.

 - Kako postajem starija, sve više i više shvatam da su moje prijateljice te koje će uvek biti tu za mene. Zbog toga ih i volim -  rekla je ona, te dodala da veruje raznim naučnim istraživanjima koja tvrde da žena ne može da opstane u svetu bez ženskih prijatelja.

Ona se osvrnula na svoj odnos s Kučerom, Demi je iskreno ispričala da uopšte nije imala žensko društvo tokom osmogodišnjeg braka s njim, odnosno, da je bilo jako teško da uspostavi konekciju s njima. Glumica, koja je u tom trenutku imala 40, a njen suprug 25, konstantno se borila za njegovu pažnju.

Mlad, perspektivan, poželjan, imao je sve, kaže ona, pa nastavlja:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

"Devojke njegovih godina samo su mu prilazile, a ja sam morala da se borim za njegovu pažnju".

Danas je sasvim drugačija priča, a brak s Kučerom je daleka prošlost. Sada uživa u svojim šezdesetim godinama i oseća se življe nego ikad.

 - Na toliko načina se osećam živo i prisutno sada, nego u mladosti -  istakla je Demi, pa nastavila:

 - Moja koža više ne izgleda isto kao u mladosti, ali, itekako, osećam udobnost sopstvenog tela  zaključila je.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija