• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2022

14:43

NAJLAKŠA I OMILJENA DIJETA NA SVETU! Skinite kilograme uz pomoć KAFE

Shutterstock

Ljubav

NAJLAKŠA I OMILJENA DIJETA NA SVETU! Skinite kilograme uz pomoć KAFE

Podeli vest

Ako ste ljubitelji kafe, ovo će sigurno biti vaša omiljena dijeta. Osim što ćete skinuti višak kilograma, uživaćete u omiljenom napitku

Kafa je omiljeni napitak i većina ljudi započinje jutro, a da ne propusti da popije šolju. Ako se borite sa viškom kilograma i obožavate kafu trebalo bi da isprobate ovu dijetu.

Foto: Pixabay

 
 

 Ipak, pre nego što se isprobate, važno je da znate da li zaista pomaže da izgubite težinu, ali i kako utiče na vaše zdravlje.

Na internetu postoje razne varijacije ove dijete, ali najbezopasnija verzija sistema ishrane uključuje otprilike sledeću ishranu tokom dana:

Doručak

– šolja crne kafe bez šećera i jaje

Užina je šolja crne kafe bez šećera

Ručak

– lagana supa, salata, parče kuvane piletine i šolja crne kafe bez šećera

Užina je kafa sa mlekom, bez šećera i pločica od žitarica

Večera

– mala porcija svežeg sira

 

 

Ovaj način ishrane nije zdrav i ne preporučuje se na duže staze. Međutim, ako baš želite da smršate par kilograma pre nekog važnog dana, jedite ovako, ali ne duže od 48 sati.

Posebno je važno da se spomene da ova kafena dijeta nije prikladna za one čije je telo osetljivo na kofein. Ako nakon šoljice jake kafe počnete da imate ubrzan rad srca ili vam se tresu ruke, odustanite od dijete. Druga opcija je ako posle popijene kafe ne spavate dobro ili uopšte ne možete da zaspite.

Foto: Pixabay

 

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija