• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2022

10:57

OVE DVE NAMIRNICE ĆE VAM POMOĆI U PROCESU MRŠAVLJENJA! Jedite svako veče i ubrzajte varenje!

Shutterstock

Ljubav

OVE DVE NAMIRNICE ĆE VAM POMOĆI U PROCESU MRŠAVLJENJA! Jedite svako veče i ubrzajte varenje!

Podeli vest

Banana i čaša tople vode svako veče su pravo rešenje za vas da se rešite viška kilograma

Banana ima puno skroba, ali ima nizak glikemijski indeks. Banana se vari dugo vremena i daje nam osećaj da smo siti, takođe sprečava apsorpciju ugljenih hidrata, što je od presudne važnosti kod sagorevanja masti.

Foto: pexels.com

Banana

Idealno rešenje da poboljšate varenje je da pojedete bananu i popijete čašu tople vode. Takođe, važno je da polako pijete vodu i jedete bananu, kao i da najmanje pola sata nakon toga ne jedete ništa drugo.

Foto: Pixabay

Voda

Ako budete svako veče jeli bananu uz toplu čašu vode umesto večere, osim što ćete sigurno regulisati varenje, na ovaj način ćete se osloboditi viška kilograma. Preporuka stručnjaka je da ne jedete ništa posle 8 sati.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija