• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

07.12.2022

11:53

DA LI TREBA DA SE BRINEM? Briše poruke, okreće telefon... Devojka zbog OVIH SIGNALA sumnja da je dečko vara!

Shutterstock

Ljubav

DA LI TREBA DA SE BRINEM? Briše poruke, okreće telefon... Devojka zbog OVIH SIGNALA sumnja da je dečko vara!

Podeli vest

Devojka je podelila sa čitaocima sajta koji objavljuju ispovesti, kako sumnja u dečka, jer se čudno ponaša kada koristi mobilni u njenoj blizini

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, devojka je podelila da je zabrinuta zbog ponašanja svog momka. Kako je otkrila, u pitanju je njegovo čudno ophođenje kada koristi mobilni telefon, a ona je u blizini:

- Moj dečko ima šifru na telefonu, stalno smanjuje svetlost ekrana, briše sve poruke, okreće telo kada kuca poruke kada sam ja u blizini, notifikacije su mu sakrivene i spušta telefon na stranu ekrana kada ga stavlja na sto. Da li treba da se brinem - pitala je ova devojka, a mnogi su joj ostavili komentare:

- Uopšte ne treba da se brineš već da budeš sigurna da te vara!

- Nadam se da se salis, naravno da te vara 1000 posto.

- Sve si sama sebi rekla, a sad ga šutni.

- Ne radi on to bez razloga, veruj mi.

Foto: Shutterstock

veza

- Ajde sve ovo, ali to što okreće kada si blizu, moj savet ti je prekidaj. Moj bivši dečko se jedno vreme non stop štrecao, kad priđem blizu, a on dotle kuckao poruke. Kada sam mu skrenula pažnju na to, govorio mi je da umišljam i da sam luda. A eto, na kraju nisam bila luda, sve ima svoje.

- Ma jok umišljaš, on to onako.

- Naravno da ima drugu.

- Namerno to radi, jer si ti izgleda bolesno ljubomorna i posesivna, pa svaki put samo gledaš u njegov telefon, kad zvoni, kad je stigla poruka, svetli ili ne. Smiri malo živce i hormone.

Šta vi mislite? Da li imate običaj ovako da se ponašate, iako ništa ne krijete ili s druge strane smatrate da je ovakvo ponašanje sasvim jasan pokazatelj da nešto nije u redu?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija