• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2022

11:01

KAMERON DIJAZ IZGLEDA KAO DEVOJČICA, A OVO JE NJEN PLAN ISHRANE! Tajna je u OBILNOM doručku i ovom NAPITKU

Ljubav

KAMERON DIJAZ IZGLEDA KAO DEVOJČICA, A OVO JE NJEN PLAN ISHRANE! Tajna je u OBILNOM doručku i ovom NAPITKU

Podeli vest

Poslednjih godina postao je trend da svetske zvezde pišu knjige, i to uglavnom u vezi sa tehnikama kuvanja i zdrave ishrane. Jedna u nizu je i knjiga objavljena pod nazivom "The Body Book", a autorka je glumica Kameron Dijaz (50). Glumica izgleda vrlo lepo i ima zavidnu figuru

Za razliku od koleginica, Kameron ne veruje u detoks dijete, izgladnjivanje i programe koji obećavaju gubitak mnogo kilograma za kratko vreme. Osnove kojih se ona pridržava i savetuje drugima jesu raznovrsnost, kuvanje pomoću različitih vrsta ulja, uživanje u hrani i izbegavanje belog brašna, belog šećera, pirinča, testenine...

 

 

Pijte vodu čim otvorite oči

Jeste li znali da tokom svake noći na neki način dehidrirate samo zbog disanja? Upravo zbog toga Kameron preporučuje da posle pranja zuba prvo što treba da uradite jeste da popijete punu čašu vode.

Obilan doručak

Kameron tvrdi da od malih nogu svako jutro sebi priušti obilan doručak, koji joj obezbeđuje energiju tokom celog dana. Savetuje da to ne bude nešto slatko poput palačinki ili žitarica koje u sebi sadrže šećer, već žitarice u kombinaciji sa zdravim povrćem i belancima.

Foto: Reuters

Probiotici

Sastavni deo ovog plana ishrane su i probiotici, zdrave bakterije koje se obično nalaze u hrani nastaloj putem fermentacije koje obezbeđuju prirodnu ravnotežu u organima za varenje. Dobar izbor je jogurt sa dobrim bakterijama.

Nezaobilazni limun

Limun poboljšava probavu i veruje se da jača imunitet, a tu su i nutrijenti poput vitamina C, kalcijuma, magnezijuma. Umesto sirćetom, salatu začinite limunovim sokom, dodajte ga u vodu, soseve za testeninu...

Foto: APfoto

Krećite se

Kameron savetuje da, ukoliko niste ljubitelj teretane i vežbanja, posegnete za nekoliko trikova koji će vas držati u formi, a nećete ni osetiti da vežbate. Tokom pranja zuba radite čučnjeve, dok čekate da vam prokuva voda za kafu, trčite u mestu ili se nekoliko puta popnite uz stepenice u zgradi. Samo je važno da se krećete.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija