• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

05.01.2023

18:10

JEDNU STVAR SVI UZIMAJU ZDRAVO ZA GOTOVO, a pomaže kod čak 8 ZDRAVSTVENIH problema!

Ljubav

JEDNU STVAR SVI UZIMAJU ZDRAVO ZA GOTOVO, a pomaže kod čak 8 ZDRAVSTVENIH problema!

Podeli vest

Nutricionistkinja Nataša Đukić otkriva da jedna tako jednostavna stvar poput šetnje, može pomoći kod mršavljenja, dijabetesa i drugih zdravstvenih problema

Opšte je poznato da je fizička aktivnost veoma važna za celokupno zdravlje. Međutim, mnogi smatraju da se ovo odnosi jedino na vežbanje. Ipak, stručnjaci poput nutricionistkinje Nataše Đukić, ističu da je i lakša aktivnost, kao što je šetnja, dovoljna za poboljšanje zdravlja:

- Šetnja je jedna od najlakših fizičkih aktivnosti, pa i ne iznenađuje da je toliko popularna među ljudima koji žele da ostanu u dobroj formi - navodi Nataša.

Ovo su glavne zdravstvene prednosti svakodnevne šetnje:

Foto: Shutterstock

šetnja
  • Pomaže u mršavljenju
  • Umanjuje rizik od dijabetesa
  • Snižava povišen krvni pritisak
  • Popravlja raspoloženje
  • Ubrzava i olakšava varenje
  • Povećava kapacitet pluća
  • Poboljšava imunitet
  • Čuva zdravlje srca
  • BONUS VIDEO:




    Ostavite komentar

    Pravila komentarisanja:

    Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

    Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

    Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

    Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

    sledeća vest

    Izbori 2024

    Vesti

    TV

    JOŠ TV VESTI

    Hronika

    Sport

    Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
    Fudbal

    Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

    Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

    24.04.2024

    06:46

    Planeta

    Zabava

    JOŠ Zabava VESTI

    Džet set

    Srbija