• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2023

21:30

OVAKO SE MUŠKARAC PONAŠA PRE PREVARE! Obratite pažnju na ovih sedam znakova

Shutterstock

Ljubav

OVAKO SE MUŠKARAC PONAŠA PRE PREVARE! Obratite pažnju na ovih sedam znakova

Podeli vest

Stručnjaci kažu da pre nego što vas muškarac prevari, iz njegovog ponašanja možete da "pročitate" da će to uraditi.

Evo na koje signale treba da obratite pažnju:

Foto: Pixabay

Stalno započinje rasprave

Ako primetite da je vaš partner odjednom nervozniji nego inače, stalno započinje svađe i to zbog stvari koje ranije uopšte nisu bile tema rasprave među vama, otvorite oči.

Stručnjaci kažu da je pre prevare muškarci ovako ponašaju nesvesno jer pokušavaju da stvore neprijatnu i lošu atmosferu u vezi, kako bi im bilo lakše da odu.

Stalno nosi telefon sa sobom

Ukoliko partner svuda i uvek nosi telefon sa sobom, izlazi iz prostorije da se javi na telefon ili na sve načine pokušava da se uveri da ne gledate u poruke koje kuca, moguće je da je krivac za to druga žena.

Stvar je logična – ljudi koji nemaju šta da kriju i ne pokušavaju ništa da sakriju!

Više nemate odnose ili su ređi nego ranije

Seks svakako nije najvažniji deo veze, ali pokazuje nivo povezanosti i intimnosti partnera. Pa, ako ste imali sjajan i redovan seks, a sada jedva da imate odnose ili vam je krajnje dosadno u krevet, to je loš znak. Još gori je znak ukoliko o tome ne razgovarate i ne pokušavate da "popravite" jer to povećava šanse da će zabavu u krevetu potražiti negde drugde.

Za sve krivi vas

Partner svojim ponašanjem pokušava da vas napravi "ludom", paranoičnom, tvrdi da mu ne verujete dovoljno, a sve zapravo kako bi ispalo da vi njega napadate i da je on u celoj priči žrtva.

Misteriozan je u vezi sa vremenom koje ne provodite zajedno

Kada vas muškarac voli, on želi da vam ispriča kako je proveo vreme koje ste bili fizički razdvojeni. Vi ste njegova partnerka i jednostavno želi da vas i na taj način učini delom svog života, ali kada nije sve kako treba među vama, onda će biti tajnovit u vezi sa vremenom koje ne provodite zajedno – neće želeti da vam da nikakve detalje da se ne bi previše upleo u priču i odao ili, još gore, nerviraće ga što mu uopšte postavljate pitanja o tome gde je bio ili šta je radio.

Foto: Shutterstock

Priznao vam je da je ranije varao u vezama

Jedna od stvari muškarci koji su skloni varanju rade je da pričaju o tome kako su varali svoje ranije partnerke. Nisu imali hrabrosti da prekinu vezu, pa su varali devojku kako bi ona raskinula i to se uglavnom nije desilo samo jednom. Razlog zašto to muškarci rade je da podsvesno pripremaju teren jer kasnije mogu da kažu "pa, znala si još na početku kakav sam".

Intuicija vam govori da nešto nije u redu

Verujte svom osećaju jer ako vam deluje da nešto nije u redu među vama, najverovatnije i nije. Razgovarajte sa partnerom otvoreno o tome i pokušajte da rešite problem pre nego što do prevare dođe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija