• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.03.2023

20:15

'NIKO NE VERUJE DA MI JE 91 GODINA!' Tajna se krije u... (VIDEO)

Printscreen tiktok

Ljubav

'NIKO NE VERUJE DA MI JE 91 GODINA!' Tajna se krije u... (VIDEO)

Podeli vest

Žena izgleda tako dobro da niko ne veruje da ima 91. Izgleda fantastično, vitko, zdravo i savršenog je držanja...

Ljubiteljka fitnesa i majka sedmoro dece Dejlis Barnet Ratke (59) objavila je video svoje 91-godišnje majke na društvenim mrežama, ispitujući je o njenom zdravom načinu života.

Starica je otkrila da i dalje redovno vežba i da ima veoma jednostavan režim lepote koji njenoj koži daje mladalački sjaj. Njena rutina je iznenađujuće jednostavna - to su sapun, voda i losion za lice.

 

 

Dejlis je dodala da njena mama nema nikakvu posebnu tajnu i da je zaista srećna zbog njene dobre genetike. U teretanu je počela da ide u svojim šezdesetim, zdravo se hrani i zahvalna je za svaki novi dan.

- Nešto u meni govori da se osećam bolje kada se krećem. Godinama i godinama nisam išla u teretanu – priznala je.

 

@fit__momof7 My 91 yr old Mom took me to her gym today. This is just a glimpse of her hour long routine she does 3X a week. #91 #mymom #aginggracefully #goals #healthyaging #seniorfitness ♬ original sound - Dalyce

 

Njena rutina u teretani uključuje najmanje sat i po, možda i malo više vežbanja, tri do četiri puta nedeljno. Malo vežba sa loptom, malo se isteže, malo radi tegove, kardio na traci... 

Video je očigledno impresionirao mnoge, jer je pregledan više od milion puta. 

"Devedeset i još nosite farmerke", "Njeno držanje je besprekorno, "Pomaže to što nije obučena kao žena od 90 godina, nema sedu kosu, itd", "Nemojte da me zezate da ima 90. Ona je najlepša starica koju sam ikada video", samo su neki od komentara...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija