• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.03.2023

16:00

BILA JE JEDNA OD NAJBOGATIJIH ŽENA, A NIJE IMALA NASLEDNIKE! Svi se pitaju kome je Božen Žumbor sve ostavila, a njen život je obeležio skandal!

Ljubav

BILA JE JEDNA OD NAJBOGATIJIH ŽENA, A NIJE IMALA NASLEDNIKE! Svi se pitaju kome je Božen Žumbor sve ostavila, a njen život je obeležio skandal!

Podeli vest

Božen Žumbor kao vlasnica poznate linije kozmetičkih proizvoda bila je jedna od najimućnijih žena, koja je posle duge i teške borbe preminula.

Kako nije imala naslednike, mnogi su se pitali kome je pripalo njeno bogatstvo, koje se, kako se navodi procenjuje čak desetinama miliona.

Foto: printrscreen

Božen Žumbor

- Za sada niko nema informacije o tome šta će se dalje dešavati sa kompanijom. Vest o smrti gospođe Božen nas je sve zatekla, još uvek ništa ne znamo, detaljnije informacije ćemo imati narednih dana - rekli su svojevremeno u firmi nakon što su saznali za tragediju.

Njen život obeležio je skandal koji se vezuje za njen proizvod za mršavljenje po kom je postala popularna. Naime, tada se i javnosti pojavila informacija da je proizvod neispravan, a jedno vreme je čak bio povučen iz prodaje.

Božen je živela na relaciji Srbija - Holandija. Pisalo se je osim luksuznih nekretnina u Srbiji, imala i nekretnine i u Holandiji.

Foto: printrscreen

 

Božen je imala velelepne vile na Dedinju i pod Avalom. Ona se i bavila humanitarnim radom, dugo je pomagala deci bez roditelja, staračkim domovima, kao i bolnicama.

Inače, voditeljka Dragana Katić družila se sa vlasnicom kompanije za proizvodnju kozmetičkih proizvoda, Božen Žumbor. Božen je preminula pre 11 godina, a Dragana je progovorila o njihovom prijateljstvu.

Foto: Printscreen You Tube

Volela je Božen i bila joj prijateljica... Dragana Katić

Katićeva je negirala da su se družile iz interesa, a kako kaže, toliko su bile bliske da ju je Božen pozvala kada joj je bilo najteže.

- Jesam, primila sam taj poziv. I to je to. Ne želim o tome da pričam. Želim da bude mirna i da bude spokojna tamo gde sada jeste. Neka bude tu. Baš sam je volela. Mnogo, mnogo volela - kazala je voditeljka emisije "Nikad nije kasno".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ALEKSANDAR BOJIC

pre 1 godinu

MARINKO ROKVIC JE DOSTA NOVCA DOBIO OD BOZEN....

NUDILI SU MI 100.000 EVRA DA UĐEM U RIJALITI, OTAC MI NIJE DAO! Ljuba Stanković otvoreno o pretnjama, ponudama i razlozima zbog kojih se povukao iz javnosti! (VIDEO)
Estrada

NUDILI SU MI 100.000 EVRA DA UĐEM U RIJALITI, OTAC MI NIJE DAO! Ljuba Stanković otvoreno o pretnjama, ponudama i razlozima zbog kojih se povukao iz javnosti! (VIDEO)

Nekadašnji pobednik dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", Ljuba Stanković sa samo šest godina postao je regionalna zvezda, snimio je duet sa Severinom, ali se odjednom povukao sa javne scene. Međutim, mladi pevač sada je odlučio da nastavi putem kojim je krenuo 2018. godine i za Informer je otkrio detalje koji su obeležili njegove početke, te priznao da je dobijao punude od 100.000 evra da uđe u rijaliti program.

28.03.2023

14:56

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17