• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2023

19:00

DŽENIFER LOPEZ POČINJE DA VEŽBA U 5 UJUTRO! Latino diva pije najmanje 7 čaša vode dnevno

Reuters

Ljubav

DŽENIFER LOPEZ POČINJE DA VEŽBA U 5 UJUTRO! Latino diva pije najmanje 7 čaša vode dnevno

Podeli vest

Pevačica i glumica Dženifer Lopez (49) otkrila je da vežba svaki dan, kao i da joj vežbanje pomaže da se dobro oseća.

Glumica i pevačica Dženifer Lopez poznata je kao neko ko ima veoma privlačnu figuru. Međutim, dok pojedine njen koleginice tvrde da je za njihov izgled zaslužna samo "majka priroda", Dženifer ponosno priznaje da vežba.

Ona je za magazin US Weekly rekla:

- Vežbanje je satavni deo mog života. 

Supruga Bena Afleka i majka blizanaca Maksa i Eme (15), otkrila je da svakoga dana počinje da vežba veoma rano, pre pet sati ujutru.

Foto: Reuters

Dženifer Lopez

- Pokušavam da napravim dobre izbore i balansiram svoje vreme. Postoji pozitivna relacija između vežbanja i mentalnog zdravlja -dodala je.

U dnevnu fitnes rutinu Dženifer Lopez uključeni su kardio vežbe, brzo hodanje i trčanje. Svakodnevno radi i čučnjeve. Uz sebe ima dva lična trenera. Ima priliku da isproba nekoliko različitih vrsta vežbanja, u zavisnosti od potreba svog tela i raspoloženja.

Jedan od njenih ličnih trenera, Dod Romero, otkrio je da zvezda pije i puno vode, najmanje sedam čaša dnevno. Pije i vodu sa limunom, i želi da ostane hidrirana u toku čitavog dana. Gotovo je eliminisala kofein iz svog života. 

Kada je ishranu u pitanju, Dženifer svakodnevno konzumira ribu i povrće. Uz obroke preferira zelene salate, a često jede i spanać i brokoli. U zavisnosti od sezone bira voće, ali izbegava one vrste koje su bogatije šećerom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 11 meseci

Da i? Vi stvarno mislite da u stvarnosti izgleda kao na slikama? Onda ste gluplji nego sto mislim. Ideja da nam pricate koliko casa vodne dnevno pije, je da li nas uzimate za debile.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija