• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.06.2023

12:13

STRANCI NAPRAVILI VODIČ ZA ZAVOĐENJE SRPKINJA: Objasnili zašto su naše žene NAJBOLJE partnerke

Shutterstock

Ljubav

STRANCI NAPRAVILI VODIČ ZA ZAVOĐENJE SRPKINJA: Objasnili zašto su naše žene NAJBOLJE partnerke

Podeli vest

Kako se navodi u vodiču, Srpkinje su otvorene za nova poznanstva, vole da se zabavljaju, ali takođe i ne žele da izdržavaju muškarca.

Ukoliko ste se nekada pitali kako se to zavode Srpkinje, sajt "Eurowoman" je objavio članak sa detaljnim uputstvom.

- Srbija je mala država na Balkanskom poluostrvu, čije se stanovništvo istorijski formiralo pod uticajem jezika i kulture Južnih Slovena. Na srpski mentalitet uticala je keltska, starogrčka i starorimska civilizacija, sa primesama mediteranske i ruske tradicije. Kao rezultat toga, nastalo je mišljenje da su Srpkinje među najlepšim ženama na svetu, a svojom atraktivnošću mogu da pariraju svetskim standardima lepote - počinje članak.

Ovako glasi vodič koji uči strance kako da osvoje Srpkinju: Mnogi muškarci iz celog sveta obraćaju pažnju na Srpkinje. Srbi spadaju u najvišu naciju na svetu i prosečna visina žene u Srbiji je 167 centimetara. Uz to, Srpkinje se mogu pohvaliti dugim nogama i bujnim figurama, zavodljivog su izgleda i ženstvene. Svoje atribute vole da ističu atraktivnom odećom i štiklama.

Kako nastavljaju da pišu, Srpkinje su otvorene za nova poznanstva i rado komuniciraju sa različitim ljudima. Obično vrlo lako pronalaze zajednički jezik sa drugima, bez obzira na godine, pol i nacionalnost. Srpkinje su uvek u centru pažnje u svakom društvu i dobro se osećaju među drugima. Vole da se zabavljaju i lako ih je nasmejati i razveseliti.

Foto: Shutterstock

smeh

Srpkinje su emotivne u najboljem smislu te reči. Nisu stidljive da pokažu svoja prava osećanja, vole da sklapaju prijateljstva i na njih se možete osloniti u teškim trenucima. Takođe su hrabri, pošteni i iskreni. Obmanjivanje drugih je za Srpkinju neprihvatljivo.

S druge strane, o njima postoje predrasude. Kako navode, ljudi uglavnom misle da su neozbiljni i spremni da flertuju sa svima, ali i da ih je teško pridobiti, jer imaju previsoke zahteve jer su - savršeni. U stvari, srpske devojke imaju visoke standarde samo za sebe, a zapravo su tople i prijateljske prema drugima.

Kako osvojiti Srpkinju?

Srpkinje su otvorene za nova poznanstva, a da li ćete ostati prijatelji ili postati nešto više zavisi od vas. Srpkinje cene karakter, ali im je važan i muški izgled. Tokom razgovora važno je ne samo da pričate o sebi, već i da slušate šta ona ima da kaže. Srpkinjama je veoma važno da vide da li je muškarac zainteresovan za njih. Pokažite interesovanje za srpsku istoriju, umetnost, kuhinju, arhitekturu i prirodu.

Plati račun i posle sastanka je odvedi kući, jer Srpkinje vole brižne i galantne muškarce. Ne pričajte o politici i ne preterujte sa romantikom. Na kraju su dali još jednu zanimljivu izjavu – Srpkinje žele ambicioznog i odgovornog muškarca, koji ima cilj u životu i spreman je da ulaže u porodicu. Ne moraš biti mnogo bogat, ali moraš stajati sa obe noge na zemlji, jer Srpkinja ne želi da izdržava muškarca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija