• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92/Informer.rs

05.01.2019

19:36

PANTALONE DO POLA ZADNJICE: Najbizarnije situacije zbog kojih su piloti morali da prizemlje avion!

Ljubav

PANTALONE DO POLA ZADNJICE: Najbizarnije situacije zbog kojih su piloti morali da prizemlje avion!

Podeli vest

Gotovo svakodnevno se dešava da se neki avion prevremeno prizemlji zbog neprimerenog ponašanja nekog od putnika. Evo nekih najluđih slučajeva...

* Policija je morala da pretraži prtljag putnika aviona avio-prevoznika Vest džet, koji je prinudno sleteo u Saskatun, zato što je misteriozno nestao megafon koji u vanrednim situacijama koriste stjuardese. Ispostavilo se da je krivac 29-godišnji Džejk Majkl Pjasentini, koji je policiji priznao da je popio “koju čašicu više”. Zbog krađe je morao da plati kaznu od 4.100 dolara.

* Glumac Alek Boldvin izbačen je iz aviona kompanije Amerikan erlajns 2011. nakon što je navodno odbio da prestane da igra igru. Boldvin je navodno počeo da urla na stjuardese, kada su ga zamolile da isključi sve električne uređaje, zbog poletanja. Nakon kraće rasprave morao je da ode pre poletanja aviona.

MOSKVA, ZIMSKA BAJKA iz koje ne želite da izađete!

* Pevač grupe Green Day Bili Džo Armstrong nosio je pantalone spuštene do pola zadnjice, zbog čega su mu stjuardese Sautvest erlajnsa zabranile da uđe u avion. Avio-prevoznik se kasnije izvinio i ponudio novu rezervaciju.

Foto: Pixabay

* Amerikanka Niki Gezli putovala je avionom Frontier erlajnsa od Denvera do Memfisa, noseći sina u “kengur” nosiljci za bebe. Stjuardese su joj rekle da beba ne sme biti u tom položaju tokom leta i da mora biti u majčinom krilu. Iako je “na prvu loptu” pristala da ih posluša, kasnije je rekla jednoj od stjuardesa: “Naravno da ću vas poslušati, učiniću sve što kažete, jer ste vi kraljica ovog aviona”. Stjuardesa je to shvatila kao uvredu i izbačena je s leta.

* Putnica Lisa Karter Najt tvrdi da je izbačena iz aviona kompanije Džet blu u Filadelfiji, jer je postavila slike iz aviona na Tviter i komentarisala da je pilot podvrgnut alko-testu. Pilot je prošao alko-test, ali je Karter Najt ipak izbačena s leta.

NOVINE U BEČU: Mnogo toga se promenilo u omiljenom gradu srpskih turista!

* Putnica je odlučila da iskoristi činjenicu da je niko u avionu ne može ignorisati, kako bi šest sati pevala pesme Vitni Hjuston. Ipak, pilot je na pola puta tokom hita “I will always love you” odlučio da prizemlji avion i raspevanu putnicu ostavi u Kanzas Sitiju.

* Jedan 27-godišnji Francuz izbačen je iz aviona koji je leteo iz Pariza ka Dalasu, zato što su stjuardese procenile da suviše neprijatno miriše. Navodno mu je sugerisano da se istušira. Putnik je kasnije rekao da se zapravo preterano naparfemisao i tužio je Amerikan erlajns.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija