• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.12.2019

20:52

(FOTO 18+) MRDAJU GUZE NA SVE STRANE! U zemlji kafe i fudbala svake godine 27 DEVOJAKA NASRED ULICE POKAŽE ZADNJICE, i to kakve, pogledajte!

Ljubav

(FOTO 18+) MRDAJU GUZE NA SVE STRANE! U zemlji kafe i fudbala svake godine 27 DEVOJAKA NASRED ULICE POKAŽE ZADNJICE, i to kakve, pogledajte!

Podeli vest

Svi znamo da je Brazil zemlja sambe, kafe, karnevala i fudbala. Međutim, poslednjih godina je u centru pažnje zbog jednog neobičnog takmičenja: Izbora za Mis najbolje zadnjice.

U pitanju je izbor za najbolju zadnjicu. Takmičenje je osnovao novinar Kakau Oliver.

U takmičenju učestvuje 27 devojaka koje svake godine prodefiluju najprometnijom ulicom Sao Paola u tanga gaćicama. To je zapravo najava za izbor za najlepšu pozadinu Brazila poznat kao Mis bum bum.

GLAVNA ZVEZDA prve i druge sezone ZADRUGE opet ulazi u RIJALITI! BIĆE LUDO! U kuću dolazi bez dečka i sa većim grudima!

Pobednica ovog takmičenja dobija nagradu od 22.000 dolara, a da stvar bude još zanimljivija u ovoj zemlji se svake godine 50.000 devojaka odluči na estetsku korekciju zadnjice.

 

 

 

 

 

 

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija