• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

11.05.2022

08:00

OVO JE RAZLIKA IZMEĐU KERATINA I BOTOKSA! Frizerka Slavica objašnjava za Informer.rs kako da imate NEGOVANU i RAVNU kosu

pexels.com

Ljubav

OVO JE RAZLIKA IZMEĐU KERATINA I BOTOKSA! Frizerka Slavica objašnjava za Informer.rs kako da imate NEGOVANU i RAVNU kosu

Podeli vest

Fizerka Slavica Pavlović govorila za Informer.rs je o keratinu i botoksu kose, ali i kako da imate negovanu i sjajnu kosu. Mnoge dame ne znaju razliku između botoksa i keratina kose, pa je pojasnila čemu služe ovi popularni tretmani

Koja je razlika između keratina i botoks za kosu?

Razlika između keratina i botoksa je što je botoks za hidrataciju i negu kose, ne ispravlja je, samo je neguje, a keratin ispravlja i neguje.

Kada je pravo vreme za keratin?

Keratin se preporučuje da se radi dve nedelje pre ili posle hemijskog tretiranja pramenova ili farbanja da bi se omogućila bolja pigmentacija kose. 

Sta tačno ovaj tretman donosi kosi?

 Uglavnom keratin se radi od četri do pet meseci pod uslovom da se primenjuju preparati bez parabena i sulfata. Što se više primenjuje kosa ce izgledati zdravije i rezultati će duže trajati.

Foto: Privatna arhiva

Slavica Pavlović frizerka

Kako da kosi vratimo prirodni sjaj?

Posle tretmana keratina kosa će biti mnogo sjajnija, jača, zdravija ravnija i bez talasa i kovrdža takođe vlažnost vazduha neće imati uticaj i neće biti problema.

Da li ste imali priliku da vidite unistene kose klijenata zbog loših tretmana za kosu i kako je to izgledalo?

Uglavnom svi tretmani za kosu su za hidrataciju. Desi se da nekom tipu kose tretman jednostavno nema efekta i kosa bude kao što je bila pre tretmana i tu treba odrediti tip kose i koji preparat je je dobar za određeni tip kose.

BONUS VIDEO:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DA LI BANANE TREBA JESTI ZA DORUČAK? Evo šta kažu stručnjaci!
Ljubav

DA LI BANANE TREBA JESTI ZA DORUČAK? Evo šta kažu stručnjaci!

Vreme je doručka i pokušavate da budete zdravi, pa ste odabrali voće. Banane su svakako na samom vrhu izbora, jer podižu energiju, zasitne su i zdrave. Zahvaljujući visokom sadržaju kalijuma i magnezijuma, banane su dobre za srce i mišiće, a imaju i visok procenat vitamina B6, što je važno za naš nervni i imuni sistem

10.05.2022

21:27

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija