• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

16.07.2023

18:00

Otišla je kod dečka na večeru i doživela šok! Sestra i mama su tražile da uradi jednu stvar, a sad je muče ozbiljne sumnje

Shutterstock

Ljubav

Otišla je kod dečka na večeru i doživela šok! Sestra i mama su tražile da uradi jednu stvar, a sad je muče ozbiljne sumnje

Podeli vest

Devojci su mama i sestra od dečka tražile da proba jedan prsten, zbog čega ona sada razmišlja da je u planu prosidba.

Na jednom sajtu koji se bavi ispovestima, devojka je podelila kako se osećala čudno kada su joj sestra i mama od dečka tražili da proba jedan prsten:

- Više od godinu dana sam u vezi sa dečkom. Upoznala sam njegove roditelje, sestru i brata pre par meseci. Prošle subote smo bili kod njegovih na večeri. On je izašao sa bratom na 15-ak minuta. Ostala sam sama sa njegovom sestrom i majkom. Njegova sestra nosi mnogo prstenja, to je valjda neki njen stil. Rekla mi je da je baš dobila novi koji je nosila na malom prstu. Ona me je pitala da li ja nosim nekad prstenje, na šta sam odgovorila da ne nosim često. Skinula je prsten i rekla mi da probam, njena majka je to isto rekla, kao "daa probaj". Bilo mi je čudno, ali ok, stavila sam na mali prst kao i ona. Međutim, bio je poprilično velik. Pitala me je kako mi stoji, rekla sam da je velik i vratila sam joj. I onda kao da ništa nije bilo. Nastavile smo da pričamo, dok se momci nisu vratili. Šta vi mislite? Slučajnost ili je to prosidba u najavi - pitala je ova devojka, a onda su usledili komentari:

Foto: freepik

veridba

- Uzimali su ti meru za.prsten, tooooooooo. Baš sam se obradovala čitajući ovo, nekako mi je ulepšalo dan i mislim da je to njihov zajednički plan i dogovor. Kad te zaprosi, molim te javi. Zovem se Mila, pa napiši Mila udajem se i mi ćemo znati o kome je reč.

- Rekao sestri da ti proveri veličinu prsta? Hit, ako jeste.

- Sunce, nisi ti još za udaju. Veruj mi.

- Samo pokušaj povezivanja s tobom. Kakve veze mali prst ima s prosidbom?

- I znači svi oni saznali pre tebe?

- Sestra pokušava da ti uzme meru za prsten, valjda.

- Ne znam zašto bi ovo ukazivalo na prosidbu? Čak i da ti dečko uzme veći ili manji prsten, može se uvek otići na sužavanje ili povećanje, tako da ono, možda je on rekao da te to pita, a možda je slučajno.

Šta vi mislite da je u pitanju?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija