• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.07.2023

08:00

Skandal! Princ Vilijam se odselio iz vile u kojoj je živeo sa Megan Markl?

EPA

Ljubav

Skandal! Princ Vilijam se odselio iz vile u kojoj je živeo sa Megan Markl?

Podeli vest

Princ Hari i Megan Markl navodno imaju poteškoća u braku, pa su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa trenutno odvojeni kako bi ponovo izgradili svoju vezu, tvrdi portal "Page Six".

 - Pokušavaju da shvate šta ih je snašlo. Hari se ne uklapa u Meganin kičasti svet Holivuda - rekao je neimenovani izvor.

On navodi da je par "pod ogromnim finansijskim pritiskom da očuva svoj raskošni način života u Kaliforniju, što uključuje njihovu vilu vrednu 14 miliona dolara".

 - Taj stres, zajedno sa njihovim emotivnim problemima, verovatno je život pretvorio u pakao -  smatra taj izvor.

Foto: EPAIMAGES

 

 

U međuvremenu, Instagram stranica "Deuxmoi" koja objavljuje tračeve o poznatim ličnostima, navela je da je par "prodao svoju vilu u Montesitu" u okrugu Santa Barbara i da Hari "živi na drugom mestu".

Međutim, izvor blizak paru uverava da je neistinita svaka spekulacija o poteškoćama ili razlazu.

 - To nije istina. Bukvalno je sve izmišljeno - naveo je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija