• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

16.08.2023

09:35

Lepa, pametna, uspešna, a sama? Ekspert za veze otkriva zašto ovakve devojke ne nalaze partnera

freepik

Ljubav

Lepa, pametna, uspešna, a sama? Ekspert za veze otkriva zašto ovakve devojke ne nalaze partnera

Podeli vest

Stručnjak za partnerske odnose ističe da se odgovor krije u nesvesnom delu tih devojaka.

U poslednje vreme bi se reklo da je sve više devojaka koje su po svim standardima neko ko bi trebalo da ima lepu i ispunjenu vezu, sa partnerom koji će da je voli i poštuje, ali da one jednostavno ne nalaze te muškarce. One su lepe, uspešne i pametne, ali kako se to kaže, nemaju sreću u ljubavi. 

Slađana Trikić, transformacioni kouč, specijalizovana za partnerske odnose, otkriva da se razlog možda krije u njihovoj nesvesnosti:

- Kao što svi znamo, postoje mnoge žene, devojke koje su još uvek same, a pritom su i lepe i pametne i uspešne, doteruju se, vežbaju i vode računa o sebi. Međutim, one su i dalje same i pitaju se šta je uzrok tome i zašto je to tako. Ono što one ne znaju je da to što su one same može biti i njihov nesvestan izbor. Često je zapravo to što smo mi sami odgovor na te neke traume, kao i na neke obrasce i programe, koje smo razvili tokom života - navodi Slađana i dodaje:

Foto: pixabay

sama devojka

- E sad, ukoliko smo mi odrasli u sredini u kojoj nismo dobijali ono što je nama potrebno, a to su pre svega, pažnja ljubav, podrška, zaštita, mi smo jednostavno naučili da se oslanjamo samo na sebe i onda se mi zapravo najbezbednije i osećamo kada smo sami. Tada nesvesno donosimo odluku da ostanemo sami, kako ne bismo bili slučajno povređeni, odbačeni, neprihvaćeni, ostavljeni i tako dalje - kaže Slađana i ističe da je na ovim problemima potrebno raditi, kako bi se uklonili i kako biste dozvolile sebi da budete srećne. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija