• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

16.09.2023

23:20

"Mnogo ga volim, ali u poslednje vreme me toliko odbija njegova ..." Devojka je nakon godinu dana otkrila ovo o dečku i ne zna šta da radi

Shutterstock

Ljubav

"Mnogo ga volim, ali u poslednje vreme me toliko odbija njegova ..." Devojka je nakon godinu dana otkrila ovo o dečku i ne zna šta da radi

Podeli vest

Iako su više od godinu dana u vezi, devojka je primetila da je njen dečko veoma aljkav i ne zna kako da se postavi prema tome.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, devojka je podelila da ima problem sa momkom, odnosno njegovom neurednošću:

- Sa momkom sam godinu i po dana u vezi i mnogo ga volim, ali u poslednje vreme me toliko odbija njegova aljkavost, koju sam počela da primećujem tek pre par meseci, pogotovo od kada smo bili zajedno na letovanju. Evo par primera zbog kojih se cela naježim: peškir nakon tuširanja baci na lavabo, umesto da ga zakači na čiviluk da se osuši. Nakon pranja zuba, ostavi otvorenu pastu za zube i takođe je samo stavi na lavabo, umesto da je lepo zatvori i vrati tamo gde joj je mesto. Kašičice umazane nekim džemom ili kremom, ostavi na sred kuhinje ili stola, umesto da ih opere ili eventualno samo odloži u sudoperu. Ako stavi npr. neku majicu na stolicu ili krevet i ona spadne, neće doći da je podigne, već će je ostaviti tako na podu, a posle će je obući. Prljave čarape na sve strane, nikako da ih baci u korpu za veš. Često se u patikama u kojima je bio napolju, šeta unutra. Čim mu skrenem pažnju na bilo koju od ovih stvari, on mi kaže da sam ja prevelika čistunica. Samo da napomenem da je odrastao bez majke, nije ženina krivica - požalila se ova devojka, koja je dobila i nekoliko komentara:

Foto: freepik

nered

- Ne želim ni da zamislim život sa takvom osobom.

- Dobro, nije to bukvalno aljkavost, koliko neurednost i bol u onoj stvari. Naravno da tako radi, jer je mamica uvek tu da skloni i raspremi i pokupi veš i sve. Naravno da je i njegova krivica, ali ja bi svim majkama pisala kazne za izigravanje kućne pomoćnice i nevaspitanje deteta. Ali, to je začarni krug, počev od odraslih muškaraca koji se ožene i sa majčine usluge pređu na ženine, preko njihovih sinova koje oboje ne uče samostalnosti. Svaka osoba koja ovako radi, a ima preko 15 godina je aljkava.

- Ako je posle godinu i po dana to počelo da ti smeta, veruj mi sve će ti više smetati, govorim iz ličnog iskustva. I ne, ljudi se ne menjaju, bar ne na bolje... do 20-25 godine i možda, posle mogu samo da se dobro pretvaraju, ali ne i menjaju. Tako da... niste jedno za drugo, njemu treba neka aljkavuša, da zajedno budu aljkavi.

- Morao je da živi sa nekim ko ga je razmazio, ako već nije imao majku. Znači, neko mu je to dozvolio, da se tako ponaša. Zapreti prekidom veze.

Šta vi mislite o ovome? Da li ovakvo ponašanje može biti problem u vezi?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija