• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

30.09.2023

22:00

Zaposlila se i od koleginice saznala da joj je dečko zapravo oženjen! Devojka otkrila kako je čovek vešto skrivao preljubu

Shutterstock

Ljubav

Zaposlila se i od koleginice saznala da joj je dečko zapravo oženjen! Devojka otkrila kako je čovek vešto skrivao preljubu

Podeli vest

Jedna devojka je podelila kako mislila da je našla čoveka svog života, samo da bi se ispostavilo da je vodio dvostruki život.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, devojka je otkrila na koji način je saznala da je njen dečko zapravo oženjen:

- Upoznala sam jednog dečka jedne večeri u izlasku! Čovek mojih snova, rekla bih. Razmenimo brojeve telefona, otpočnemo vezu. Sve lagano, bez ikakvog cimanja i svađa prvi put. Desi se da dobijem posao u jednoj izdavačkoj kući. Tu me dočeka jedna sasvim pristojna i ljupka devojka i u sve me uputi. Da skratim priču, moj čovek iz snova je zapravo njen muž sa kojim ima dvoje dece. Sela sam sa njom i ispričala joj sve. Kako je sve dobro glumio i krio, kako nikada nije telefon sakrio od mene, čak mi je i davao telefon da par puta naručim hranu, nisam nikada imala razloga da sumnjam. Samo je počela da plače, a i ja sa njom. Nadam se da će se ona otarasiti gada, jer je ne zaslužuje. A ja da ću naći nekog pristojnog i normalnog - napisala je ova devojka, a onda dobila i nekoliko komentara:

Foto: Shutterstock

preljuba

- Ovo mi je za ne poverovati, kao neki film da gledam.

- A zasto kažete devojci da je neverovatna priča? Zar niste svesni da svašta ima. Moje koleginice muž je dugo bio u vezi sa njenom najboljom školskom drugaricom i kućnom prijateljicom. Dolazila, na slave, rođendane, išla sa njima na more. Jednom koleginica ode kod nje nenajavljeno u vikendicu i tamo zatekne muža i nju kako vode ljubav. Neverovatno, a istinito. Evo razvode se, a tri deteta imaju i četvrto na putu.

- Šta je sa ovim muškarcima, zaista mi nije jasno.

- Ne zna se više ko je gori! Muškarci ili žene! Užas!

- Problem je što žene nesvesno privlače takvi muškarci, a i oni umeju da igraju te igrice sa njima. A kada dođe neki normalan, one nisu zainteresovane...

- Možda je priča izmišljena, ali ovo se meni dogodilo. Čovek me muvao 6 meseci i ja aj više, reko uporan, sigurno mu se dopadam, a pazi ovo, čovek kod kuće ima ženu i dete na putu i ja kad sam to saznala kažem mu, on kaže pa kakve to veze ima. E to ti je bol u k, za osećanja drugih.

- Bravo za tebe što si rekla sve ženi, samo nemoj da bi kojim slučajem ostala sa njim, kad ga ona ostavi.

- Moj muž me uporno varao s mojom koleginicom s posla, ali nikad nije hteo to da prizna. I ona je u braku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija