• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.10.2023

18:00

Mogla je da ima vrhunac samo sa vibratorom, preispitivao sam svoje umeće! Muškarci otkrili kako se osećaju kada žena ne doživi orgazam

Shutterstock

Ljubav

Mogla je da ima vrhunac samo sa vibratorom, preispitivao sam svoje umeće! Muškarci otkrili kako se osećaju kada žena ne doživi orgazam

Podeli vest

Par muškaraca je podelilo da im nije svejedno kada partnerka ne uspe da doživi vrhunac sa njima.

Ekspert za veze, Trejsi Koks već dugo piše o intimnim odnosima, ali statistika koliko žena doživljava orgazam sa svojim partnerom ostaje uporno ista.

- Otprilike 40 odsto žena koje mogu da dožive orgazam solo, ne mogu da dožive orgazam sa partnerom. Zašto? Ponekad naši stilovi masturbacije nisu pogodni za orgazam partnera. Ponekad je to neefikasna tehnika na strani našeg partnera. Mnogi muškarci nemaju pojma da je ženama potrebna stimulacija klitorisa za orgazam i još uvek padaju na iste stare mitove (da žene lako doživljavaju orgazam kroz penetraciju). Obično postoji nedostatak komunikacije o tome šta je ženama zaista potrebno - navodi Trejsi, koja je pitala muškarce kako se osećaju kada ne mogu da dovedu ženu do vrhunca. 

Muškarac (41) koji je u braku šest godina

Na početku smo imali fantastičan intimni odnos, bar sam ja tako mislio. Nakon samo osam meseci, devojka mi je priznala da ima problem sa postizanjem vrhunca. Pitao sam je kad je to počelo i ispostavilo se da je odglumila svaki put kada smo bili intimni. Bio sam šokiran i stvarno povređen. Sav taj intimni život koji smo imali postao je nekako lažan.

Pitao sam se: "Zašto bi to glumila sa mnom? Zašto mi to nije rekla ranije?". Inteligentan sam i odlično svestan da je većini žena potrebna stimulacija klitorisa, kako bi postigle vrhunac. Uvek sam pazio da ima puno predigre i da joj posvetim dosta pažnje. Njeno priznanje me jako zbunilo i verovatno nisam baš najbolje reagovao, prenosi Dejli Mejl.

Problem nije u tome što nije u stanju da ga doživi, već što mi to nije rekla ranije. Sad nikako ne mogu da se oslobodim osećaja da nešto radim pogrešno, da moja tehnika nije dobra. Zabrinut sam da ona o tome priča sa svojim prijateljima i da sad svi znaju kako sam neuspešan u krevetu.

Vodili smo ljubav nakon toga i jako se trudim da je ne ispitujem o tome, ali ne mogu da se suzdržim. Moram da je pitam da li je doživela vrhunac, da li joj je ok što se to ne događa, jesam li ja kriv, šta drugi put mogu da učinim drugačije. Osećam kako koluta očima u mraku i postaje ljuta što svaki put mora da prođe kroz ovaj ritual, ali ne mogu da se zaustavim.

Pitam se da li me voli, da li je u iskušenju da se javi bivšem, koji ju je dovodio do vrhunca. Na početku veze mi je pričala o vezi koju je imala sa tim tipom, bio je to samo intimni odnos. Rekla je kako je sa njim imala najbolje vrhunce. Mislim da sad gorko žali što mi je to rekla.

Foto: Freepik.com

intimni odnosi

Muškarac (32), koji je trenutno solo

Sebe smatram dobrim ljubavnikom i shvatam lično ako ženu ne mogu da dovedem do vrhunca. Priznajem, ima ponešto ega u tome, ali zaista želim da se ona dobro provede u krevetu kao i ja. Intimni odnos je mnogo bolji ako oboje doživite vrhunac. Osećaš se nekako dobro kad se to dogodi. Kad vrhunac kod žene izostane, to me natera da preispitujem svoje umeće. Osim toga, u meni se uvek javi neprijatan osećaj kad je očigledno da nije doživela vrhunac. Ne znam šta bih joj rekao na kraju. Nezgodno je.

Mislim da većina žena vrlo lako doživi vrhunac. Vi prodirete i u roku od nekoliko minuta, ona počne da stvara zvukove koji nagoveštavaju put do vrhunca. Volim takav odnos, kad ne moram da se suzdržavam. Jedna devojka mi je rekla da su to sve s***a i kako retko koja žena doživi vrhunac tokom odnosa, ali ja imam puno iskustva i znam da greši. Lako mogu da razlikujem pravi i lažni vrhunac, pa bih rekao da najmanje 70 odsto žena doživi vrhunac.

Jedna od mojih bivših bila je vrlo posebna i zahtevna u pogledu onoga što joj je potrebno pre vrhunca. Imao sam osećaj da mi naređuje i na kraju je to prestalo da bude zabavno. Sve je moralo da se vrti samo oko nje i nisam više mogao da se opustim i uživam. Druga bivša devojka je bila u stanju da doživi vrhunac samo pomoću vibratora.

Imali bismo odnos i činilo se da uživa u tome, ali kad bih ja bio gotov, ona bi se okrenula prema meni i rekla: "Nemaš ništa protiv, zar ne?". Zatim bi otvorila fioku i izvadila vibrator. Uvek bih rekao "Ne, nemam ništa protiv" i otišao u kupatilo, dok je ona radila svoje. Ali, moram da priznam da je to znalo da me nervira. Nikad nisam shvatio zašto je ženama potreban vibrator, kad u krevetu imaju pravog muškarca.

Pitam žene šta im je potrebno za vrhunac i rado činim sve što požele, ali većina njih kaže: "Samo radi ono što uvek radiš" i budu nervozne ako ih to ponovno pitam. Žene bi trebalo da budu slobodne, ali uglavnom i dalje očekuju od muškarca da preuzme vođstvo u svemu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 6 meseci

Sad žena može da radi kao instruktor za upotrebu vibratora 😅😂💃😇💓💔👻🎃💢💥🔥⚡🌠🪐

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija