• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.10.2023

11:15

Ova žena im je zamalo uništila brak! Prva emotivna ispovest Viktorije Bekam o preljubi - kroz suze sve otkrila (FOTO)

profimedia

Ljubav

Ova žena im je zamalo uništila brak! Prva emotivna ispovest Viktorije Bekam o preljubi - kroz suze sve otkrila (FOTO)

Podeli vest

Viktorija Bekam je posle skoro 20 godina, u dokumentarcu govorila o velikom bolu koji je preživela, nakon tvrdnji da je njen suprug imao aferu sa Rebekom Lus.

Početkom milenijuma sa nagađalo da je od Dejvida Bekama lična asistentkinja, Rebeka Lus, postala previše bliska sa njim dok je bio u Španiji, igrajući za Real Madrid. Viktorija Bekam je priznala da je ovo bio njen najteži period u životu i da je osećala kako se njihov odnos bliži kraju.

Bekam je priznao da i dalje ne zna kako su uspeli da "prežive krizu 2003. godine", ali da je znao da on i njegova supruga su morali da urade sve što je moguće, kako bi se izborili za svoju porodicu.

Odnos u tom periodu opisao je kao "davljenje u dubokoj vodi", jer je neprestano bio na naslovnicama tabloida.

U toku poslednje i četvrte epizode Viktorija Bekam (49) na ivici suza rekla je da je to bio najgori period u njihovom braku.

- Imali smo utisak da je ceo svet protiv nas. Stvar je u tome što smo bili jedno protiv dugog, ako ću da budem iskrena. Sve do Madrira mi smo bili sami protiv svih jer smo bili povezani na svim nivoima. A, onda se desila Španija, i imala sam utisak da to više nije to. To je zaista tužno. Ne mogu ni da vam objasnim koliko je bilo teško i koliko je uticalo ne mene - rekla je Viktorija Bekam.

 

 

Nakon što se pojavila priča o Dejvidovoj prevari, Viktorija je odlučila da ostane u Velikoj Britaniji sa sinovima Bruklinom i Romeom, jer su išli u školu:

- Kada sam se prvi put preselio u Španiju bilo je teško. Bio sam odvojen od porodice, svog kluba, prodali su me preko noći. Nisam znao jezik i ono što je najbitnije nije bilo oko mene mojih ljudi. Kako smo preživeli? Ne znam. Viktorija je borac. Ona je meni sve. Bilo mi je teško da je gledam u tom periodu života kada se borila svim silama da opstanemo. Tih dana kad god bih se probudio osećao bih se fizički loše i bilo mi je muka - rekao je Bekam u dokumentarcu.

Bračna kriza između Viktorije i Dejvida je rešena preseljenjem u Madrid u kom su Bekamovi kupili vilu od tri miliona funti.

Dejvid je priznao da je Viktorija nije bila srećna što je napustila London, ali je znala da je ovo rešenje.

Rebeka Lus, Dejvidova privatna asistentkinja, o svemu je obavestila javnost i to podelivši sa svima sočne detalje iz tajnog intimnog života koji je vodila sa slavnim fudbalerom. Iako je Viktorija bila jako pogođena prevarom, pa je o njoj čak i pesmu napisala, brak nije propao, a par je danas srećniji nego ikad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija