• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

16.10.2023

11:40

Osećam se prevareno! Devojka mu je obećala pola stana, ako bude plaćao kredit, a onda je otkrio šokantnu istinu!

Shutterstock

Ljubav

Osećam se prevareno! Devojka mu je obećala pola stana, ako bude plaćao kredit, a onda je otkrio šokantnu istinu!

Podeli vest

Dečko je otkrio da, iako je godinu dana plaćao rate za kredit, nije postao suvlasnik stana njegove devojke.

Ljubavni odnosi, koliko god bi svi voleli da budu romantična, "mirna luka", bez većih trzavica, to najčešće nije tako. 

Život nameće razne stvari, pa se tako jedan dečko našao u nezgodnoj situaciji sa svojom devojkom i to oko sada već zajedničkog stana, što je podelio i na jednom sajtu za ispovesti:

- Pre nego su stvari postale ozbiljne između nas, devojka je dobila neko nasledstvo i kupila stan (na kredit). Nakon neke 2 i po godine, ja sam se uselio sa njom u taj stan. Pošto smo planirali zajedničku budućnost, preporučio sam da joj i ja pomognem sa ratama za kredit (umesto njenih približno 300 evra narednih 20 godina, plaćamo po 220 evra, ali narednih 15 godina), jedino što sam tražio jeste da i ja budem vlasnik tog stana. I tako je išlo godinu dana, dok nije trebalo ličnu kartu da ispravim i tad sam od žene na šalteru saznao da je devojka i dalje samostalni vlasnik. Skrenuo sam joj pažnju na to, na šta je ona rekla "srediću ja to". Dva meseca kasnije, išao sam u ZK da proverim, i dalje na moje ime nema ništa, čak nije ni procedura pokrenuta. Osećam se prevareno. Za 3 dana treba da joj dam svoju ratu, ali neću, dok ne vidim na papiru da smo suvlasnici (rata je na njoj, ja joj dajem svoj deo u kešu) - napisao je ovaj dečko, a onda dobio i nekoliko komentara:

Foto: Shuterstock

veza

- Ti si brate moj tu podstanar i 220 evra ti je kirija, samo si tek sad saznao.

- Zato je trebalo odmah da proveri, a ne nakon godinu dana, ženama ne treba verovati, one samo svoju korist gledaju.

- Sad vidiš na svojoj koži kako je ženama već decenijama... Ulaze u muževljeve kuće, ulažu i nakon svog napora, truda i para, dobiju šipak. Dobiju vređanje, podsmevanje, devalvaciju... A doslovno su sve svoje dale.

- Ne razumem kakve to veze ima. Ovde je problem što se devojka ''složila'' sa njegovim predlogom i lagala. Tim ženama koje ulažu u tuđe kuće niko ne obeća pola.

- Što se niste verili ili venčali kad je tako ozbiljno? Zajedničku nekretninu mogu da razmatram samo sa mužem. Momci dođu i prođu. Svakako osuda i za nju što ti je uzimala pare. Ali nerealno je od tebe da ona plaća učešće koje nije uopšte malo, ko zna koliko je rata do sad isplatila i ti recimo preostalu trećinu iznosa podeliš sa njom i očekuješ pola stana na svoje ime? Ma nemoj... I čak nisi ni muž, ni verenik nego dečko. Mnogo si ti to lepo smislio.

- Pazi sad ovo... Treba 20 godina da vraća kredit. Ti si se uselio i da si par godina plaćao pola rate, sutra odeš i stan se vodi pola na tebe. Tebi banka nije za vratom, njoj ide rata, a ti dobio pola stana i nemaš dug (smešno). I ja sam pre dve godine ušla u stambeni kredit, pritom sam u braku. Ja sama podigla i sve se vodi na mene. Otkud ja znam da li ce mužu dunuti za par godina da ode od mene, meni ostaje rata, a on lepo pola stana dobije. Dobiće onoliko koliko je uložio, pošteno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija