• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

21.10.2023

16:00

Ne treba mi sve to! Odbila je da bude u vezi sa jednim čovekom, a razlog je izazvao lavinu komentara na Internetu

freepik

Ljubav

Ne treba mi sve to! Odbila je da bude u vezi sa jednim čovekom, a razlog je izazvao lavinu komentara na Internetu

Podeli vest

Pošto čovek ima dete, devojka je odbila da bude sa njim, a mišljenja o ovom razlogu su podeljena.

Iako bi svi voleli da su muško-ženski odnosi jednostavniji, to često nije tako. Pojedinci čak i prekidaju odnos, pre nego se pošteno započne, jer su već u glavi smilili kako će to izgledati i zbog čega neće uspeti. 

Jedna od njih je i autorka ove ispovesti, koja je otkrila zbog čega je odbila da uđe u vezu sa čovekom koji ima dete.

- Imala sam priliku da budem sa muškarcem koji ima malo dete. Odbila sam! Ne želim uvek da budem broj 2. A i da jesam broj 1, kakav je to otac?! Ne želim da uopšte vaga između mene i deteta! Ne želim da zbog mene nastanu tenzije sa bivšom, koje će se odraziti na dete! Ne želim da oduzmem pola imovine detetu, u slučaju braka! Ne želim da mene to dete kasnije mrzi! Jednostavno mi ne treba sve to - napisala je ova devojka i dobila nekoliko komentara:

Foto: Shuterstock

veza

- Pa ne znam, moja drugarica se udala za dečka koji ima sina iz neke veze, iz mladosti. Divan je prema njoj, dolazi i mali kod njih, s vremena na vreme. Ima i love da ih sve pokrije. A neke što su se udale za momke, bez repova iz prošlosti, su im služavke i druge mame. Tako da nema pravila.

- Komplikovana si. Verziraš nešto što se možda nikada neće desiti. Ne komplikuj, pokušaj.

- Pametno si postupila, bolje da te ne boli glava, bolela bi sigurno... Ima drugih koliko voliš.

Šta vi mislite o tome?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija