• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2023

15:30

Ova pitanja treba da postavite na prvom sastanku! Odmah će vam biti jasno s kim imate posla

Shuterstock

Ljubav

Ova pitanja treba da postavite na prvom sastanku! Odmah će vam biti jasno s kim imate posla

Podeli vest

Postoji nekoliko pitanja koja treba da postavite na prvom sastanku, da biste nekog bolje upoznali. Terapeut Džef Guenter objavio je video u kom navodi kojih 5 pitanja treba da postavite.

Na prvom dejtu treba da bolje upoznate eventualnog partnera ili partnerku. Iako to iskustvo može delovati prilično zastrašujuće, sve možete lako da okrenete u svoju korist.

Terapeut Džef Guenter naveo je u svom videu koja pitanja treba da postavite. Ovo su ta pitanja:

1. Koja je tvoja strast?

Ovo vam može pomoći da razumete nečija interesovanja, prioritete i ono što ih uzbuđuje.

Ovo može izazvati i negativan ishod jer otkriva koliko su njihovi životi besmisleni i prazni. U svakom slučaju u ovakve bitne stvari dobro je biti upućen na samom početku.

2. Ko je najuticajnija osoba u tvom životu i zašto?

Navedeno pitanje može otkriti nečiji sistem vrednosti, kao i tip ljudi kojima se dive i na koje se ugledaju.

I odgovor na ovo pitanje će vam pomoći da vidite da li je to tip osobe s kojim želite provesti više vremena ili ne.

Foto: Shuterstock

 

 

3.Koja je knjiga, film ili TV serija imala najveći uticaj na tebe?

Pitanje pomaže u shvatanju njihovog tipa zabave, priča s kojima se najviše mogu poistovjetiti i što je najvažnije, uz koju TV emisiju svake večeri utonu u san.

4.Koja ti je najdraža uspomena iz djetinjstva?

Džef je dodao kako saznavanjem uspomena iz detinstva možete steći uvid u nečije vaspitanje, porodičnu dinamiku i iskustva koja su ih oblikovala. Možete saznati i da li postoje neke traume ili problemi koji bi se mogli odraziti na vašu buduću vezu. 

Na taj način možemo saznati kakvo ponašanje močemo očekivati prilikom pojave važnih životnih prekretnica.

Foto: Shutterstock

 

 

Koje su tvoje neobične ili čudne navike?

Ovo je fantastičan način pružanja uvida u njihovu ličnost i način na koji možete otkriti jedinstvene osobine koja ih čine onim što jesu.Odgovorom na ovo pitanje možemo stvoriti i nekakvu dublju povezanost ako su u pitanu velike sličnosti u navikama. Iako u vezi postepeno stvaramo zajedničke navike, nije loše imate sličnosti na samom početku.

Komentari na ova pitanja koja je preporučio Džef, bili su raznoliki. Neki korisnici su naveli da su ova pitanja odlična, dok su drugi izrazili sumnju da neko može da se upozna samo uz ta pitanja.

Jedan korisnik je naveo da pitanja deluju kao ona koja se postavljaju na razgovoru za posao. Nekoliko korisnika je prokomentarisalo da su ta pitanja poprilično ozbiljna za prvi sastanak, a jedan je napisao: - Mislim da ne želim da izazovem nečiju egzistencijalnu krizu na prvom sastanku.

Drugi korisnik je priznao kako bi mu neka od tih pitanja izazvala paniku na licu mesta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Đurđev uputio jasnu poruku: Sve snage usmeriti na očuvanje države i zaštitu nacije!
Politika

Đurđev uputio jasnu poruku: Sve snage usmeriti na očuvanje države i zaštitu nacije!

Ponašanje opozicije kakvo smo juče videli u Narodnoj skupštini se moglo i očekivati, oni su u mesecima iza nas intenzivirali svoje destruktivno ponašanje, što je kulminiralo tokom jučerašnje sednice, ali to je samo najava onoga što nas čeka u danima nakon izbora za Skupštinu grada Beograda i lokalnih izbora zakazanih za početak juna“, izjavio je poslanik i predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

03.05.2024

10:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija