• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.12.2023

15:20

4 greške koje pravite, zbog čega će "onaj pravi" nestati brže nego što se pojavio

Shuterstock

Ljubav

4 greške koje pravite, zbog čega će "onaj pravi" nestati brže nego što se pojavio

Podeli vest

Ukoliko obraćate pažnju samo na jedan tip muškaraca, možda ćete propustiti da date šansu "onom pravom".

Kada se radi o nalaženju partnera, devojke umeju da budu veoma striktne i ograničene, zbog čega možda čak i propuštaju neke dobre prilike. 

Ukoliko prepoznate kod sebe da radite ove četiri stvari, bolje bi vam bilo da odmah prestanete:

1. Ne dajete ljubavi šansu

Otišli ste na sastanak na slepo, koji vam je dogovorila mamina prijateljica, ali, iako se čini simpatičan i ne izgleda loše, jednostavno ne osećate nikakvu hemiju. Dakle, kada nazove tražeći drugi sastanak, vi mu kažete da vas veza trenutno ne zanima.

Međutim, bezbroj puta je tip postajao privlačniji, što ga više upoznajete. Jednom kad mu date priliku, možda vidite njegovu zabavnu, otkačenu stranu, način na koji vas može nasmejati, njegovu ljubaznost i velikodušnost, pa počinje da bude slađi. A ako date malo vremena da to istražite, možda otkrijete da on stvarno postaje seksi. Međutim, to nikad nećete znati, ako završite sastanak nakon 30 minuta ispijanja pića s njim. Dajte mu četiri ili pet pravih sastanaka, pre nego što odlučite da li ima potencijala.

2. Prerano se posvetite jednom muškarcu

Upoznate tipa za kojeg mislite da bi mogao biti pravi. Sjajno ste se proveli na prva dva sastanka i osetili ste pravu povezanost, čini vam se da vas dvoje zaista imate onu hemiju koju uvek tražite. Pa kad vas nazove onaj dragi dečko s kojim ste prošle nedelje popili kafu i pita vas da se nađete, pristojno odbijete, jer ne želite ugroziti stvari s ovim novim. Dakle, umesto da izađete na sastanak s finim dečkom, ostanete kod kuće i proveravate svoj telefon svakih dvadesetak minuta, samo kako biste bili sigurni da niste propustili poziv drugog tipa.

Foto: freepik

sastanak

Najbolja stvar koju možete učiniti, naročito kada ste upoznali muškarca koji vas oduševljava, jeste da nastavite da izlazite s drugim momcima. Zato što će vas to sprečiti da budete opsednute svojom novom zaljubljenošću i nećete ispasti očajne, sprečiće vas da prebrzo postanete previše intimni s njim i daće vam referentnu tačku ili dve s kojima ih možete uporediti. Takođe, ako svakome od njih suptilno date do znanja da nisu jedini koji se bore za vašu naklonost, to će podstaknuti njihovu mušku kompetitivnost i naterati ih da krenu u korak s vama, kako bi vas osvojili. Naposletku, to će dati zgodnom tipu na sastanku priliku da vam pokaže sve šta ima, a vama će dati vremena da vidite ko je "pravi".

3. Tražite savršenstvo

Večerate s tipom iz snova, a nakon što je zagrizao svoj obrok, on izvuče viljušku iz usta, struže po zubima i stvara vam jezu. To je to - odmah ste ga otpisali. Poenta je u tome da ako ste spremni da ga odbacite na prvi znak bilo čega što vas imalo iritira, vreme je da postanete realistični i shvatite da savršenstvo ne postoji, a uporna potraga za navedenim savršenstvom će vam doneti - ništa. Budite realni u pogledu onoga što stvarno želite od veze - saosećanje, brižnost, ljubaznost - stvari koje vas čine srećnim. Zatim precrtajte te manje smetnje sa spiska.

4. Izlaziti s istim tipom muškaraca i očekivati da će stvari biti drugačije

Izašli ste na piće nakon posla, a neko vam kaže da želi da vas upozna sa sjajnim tipom s kojim radi. Kad vam ga pokažu preko šanka, odmah odbijete, jer vam je prenizak ili ne volite plavokose, jednostavno nije vaš tip. Međutim, mogao bi biti zabavan, ljubazan, brižan, uspešan, iskren i odličan s decom - sve što tražite od muškarca. Ali nećete imati pojma, jer ste ga upravo odbili na osnovu jedne stvari - kako je izgledao te večeri. Upamtite da vas je izlaženje samo s momcima koje smatrate svojim tipom, dovelo upravo tamo gde ste sada - sami. Zato prestanite s tim i pokušajte nešto drugačije. Biće vam drago što jeste, donosi YourTango.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija