• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

14.02.2024

06:20

Imala je 32 godine i nikad se nije poljubila! Htela je da upozna "onog pravog", pa uradila nešto čega se mnogi gnušaju!

Instagram/alloradannon

Ljubav

Imala je 32 godine i nikad se nije poljubila! Htela je da upozna "onog pravog", pa uradila nešto čega se mnogi gnušaju!

Podeli vest

Nakon što je u 20. godinama izgubila veru u ljubav, Alora Kambel je prestala da ide na sastanke, a onda je više od deceniju kasnije, promenila strategiju.

Alora Kambel (33) je marketing stručnjak iz Ročestera, Amerike, koja je priznala kako se prvi put poljubila tek kada je imala 32 godine. Objasnila je kako dugi niz godina nije išla na sastanke, jer je "izgubila veru u ljubav", nakon neuzvraćene ljubavi u 20-im godinama, piše The Sun.

"Mislila sam da sa mnom nešto nije u redu" 

- Do 32. godine nisam otišla na sastanak niti se poljubila. Nekako sam oduvek verovala da će me muškarci proganjati, ali to se nije dogodilo  Verovala sam da su žene te koje treba da budu "ulovljene" od strane muškarca ili da će doći do nekog fatalnog susreta i dogodiće se ljubav, ali to mi se nikad nije dogodilo. Mislila sam da sa mnom nešto nije u redu - priznala je. 

Alora je energiju preusmerila u svoju karijeru i putovanja, ali kada je napunila 32 godine, promenila je strategiju i odlučila da uradi nešto čega se mnogi gnušaju - instalirala je aplikaciju za zabavljanje. Iako mnogi smatraju da se na tim aplikacijama ne može naći prava ljubav, već samo prolazna zabava, Alora je dokaz da to baš i nije tako.

- U periodu između Božića i Nove godine grlila sam svog psa i mislila: Ako ništa ne preduzmeš, ništa se neće promeniti. Iako sam volela svoj život, želela sam da pokušam da izlazim. Provela sam toliko godina brinući se šta će ljudi misliti o meni. Sabotirala sam samu sebe. Napokon sam opet skinula aplikaciju za sastanke i odlučila ozbiljno da pokušam - rekla je, pa objasnila kako je otišla na četiri sastanka i napokon upoznala posebnu osobu. 

Poljubac za pamćenje 

- Cilj mi je bio samo izlaziti na sastanke i osećati se dovoljno prijatno u svemu tome, bez velikih očekivanja - objasnila je i otkrila kako je partneru priznala da se nikad nije poljubila, ni išla na sastanke, ali da njemu to nije predstavljalo problem.

- Stvarno je pokazao poštovanje. S njim sam se prvi put poljubila i bilo je divno - objasnila je. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!
Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!

Iza odluke o zauzimanju određenog regiona na teritoriji Belorusije ne stoji opozicija, već Zapad, ukazuju ruski eksperti, komentarišući upozorenje beloruskog predsednika da predstavnici beloruske opozicije, koji se nalaze u inostranstvu, žele da zauzmu jedan od regiona u zemlji, proglase novu vlast i da uvedu tamo snage NATO-a.

28.04.2024

17:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija