• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.02.2024

06:20

Vrući seksi snovi sa šefom! Evo kakve signale vam šalje podsvest i na šta treba da obratite pažnju

Shutterstock

Ljubav

Vrući seksi snovi sa šefom! Evo kakve signale vam šalje podsvest i na šta treba da obratite pažnju

Podeli vest

Možete imati idealnu vezu, savršenog partnera, ali na "vruće snove" ne možete uticati. I kada ih sanjate to ne znači da varate svog partnera i da je to znak za uzbunu. Možda vam je samo potrebno više pažnje i pomoć u rešavanju problema.

Seksualni snovi mogu da simbolizuju probleme, želje i nade u svim aspektima nečijeg života. Sa druge strane kada obratite pažnju na "vruće snove" možete na pravi način da dobijete ono što želite od vašeg života.

Snovi o seksu mogu da izazovu osećaje koji će u mislima osobe koja ih sanja ostati nekoliko dana. Tokom sna naš um je slobodan da luta i tako nastaju snovi koji zaista mogu da budu svakojaki.

Seks sa šefom ili poznanikom

Imali ste vruće snove o seksu sa komšijom ili prijateljem svog dečka? Ništa strašno, odahnite. To samo znači da se vi divite toj osobi i potajno želite da posedujete neku od njegovih osobina i vrlina. I to nije ništa loše i nešto zbog čega biste morali da se osećate loše.

Vrući, seksi snovi s vašim šefom? Verovatno vam je bilo neprijatno kada ste došli na posao. Međutim, takva vrsta snova uopšte ne predstavlja to što mislite i oko čega ste zabrinuti. To znači da se želite na poslovni način zbližiti sa svojim šefom, odnosno koliko zapravo cenite poslovan stil i ideje svog šefa i njegov način rukovođenja. Ovakvi snovi su potpuno bezazleni i u njima nema ničeg seksualnog.

Foto: Shuterstock

 

Varanje s nepoznatom osobom

Ako ste sanjali da partnera varate sa nekim koga ne poznajete, onda znajte da postoje neki nerešeni problemi. Naime, prema mišljenju psihologa, vođenje ljubavi s nepoznatom osobom u snu znači da nešto krijete ili da ste nešto slagali svog partnera, pa se to u snu manifestuje u vidu prevare.

U vašem snu partner je otkrio da ga varate

Baš kao i u snu da ga varate sa nepoznatom osobom, varanje u kojem vas partner uhvati u žaru samog čina znači da vas zbog nečega grize savest. Iako možda niste odmah svesni o čemu se radi, razmislite da li nešto skrivate od partnera.

Foto: Shuterstock

 

Seks sa osobom koju poznajete

Ako imate vruće snove u kojima je najzgodniji muškarac sveta vaš, ovi snovi deklarišu se kao nedostatak pažnje u svakodnevnom životu. Ta pažnja ne odnosi se samo na ljubavni život osobe, već i na odnose s kolegama, prijateljima, porodicom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija