• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.O.

03.07.2024

21:00

Muškarci, na ova mesta žene idu kada vas varaju! Pašće vam vilica - To niste očekivali!

Shutterstock

Ljubav

Muškarci, na ova mesta žene idu kada vas varaju! Pašće vam vilica - To niste očekivali!

Podeli vest

U današnjem svetu, gde je poverenje temelj svake veze, otkrivanje neverstva može biti bolan izazov. Često su mesta koja vaša partnerka redovno posećuje ključni pokazatelji da se nešto skriva. Ovaj tekst otkriva trikove koje žene koriste da bi prikrile svoje tajne izlete.

Kada je reč o prepoznavanju znakova neverstva kod partnerke, važno je obratiti pažnju i na konkretna mesta koja ona može posećivati. Ova mesta često služe kao platforme za skrivanje ili izgovore za izlete van veze.

Evo nekoliko potencijalno sumnjivih lokacija:

"Prijateljice" ili društveni krugovi

Često se partnerke mogu sastajati sa "prijateljicama" ili u društvenim krugovima kao izgovor za vreme koje provode van kuće. Ovo može biti legitimno, ali ako primećujete česte odsustnosti ili neprecizne informacije o tome s kim se tačno sastaju, to može biti znak da se dešava nešto više.

Teretane i fitnes centri

Teretane su često mesta gde se ljudi susreću i mogu razviti bliskost zbog zajedničkog interesovanja. Ako primetite da vaša partnerka često odlazi u teretanu ili na fitness treninge koji se često produžuju, ovo može biti mesto gde se skrivaju sastanci ili susreti sa drugim osobama.

Foto: Shuterstock

 

 

"Poslovni sastanci" i putovanja

Poslovni sastanci i putovanja često pružaju idealnu priliku za skrivanje prevare. Partnerke mogu koristiti ove izgovore za odsustvo kao šansu za susrete sa drugim osobama pod izgovorom poslovnih obaveza.

Kafići, restorani i noćni klubovi

Kafići, restorani i noćni klubovi su tradicionalna mesta za izlaske i druženja. Ako primetite da vaša partnerka često ide u ove lokale bez vas ili sa sumnjivim izgovorima, ovo može biti znak da se dešava nešto van vašeg znanja.

"Radni" izlasci

Izlasci pod izgovorom da su vezani za posao, kao što su večere ili događaji sa kolegama, takođe mogu biti znak da se nešto krije. Partnerke često koriste ove izgovore kako bi opravdale vreme koje provode van kuće.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija