• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2024

16:00

Bila sa zvezdom filmova za odrasle, a bivšeg muža "zgazila"! Ovo su svi detalji burnog ljubavnog života Megan Markl

EPA

Ljubav

Bila sa zvezdom filmova za odrasle, a bivšeg muža "zgazila"! Ovo su svi detalji burnog ljubavnog života Megan Markl

Podeli vest

Megan Markl, koja se za princa Harija udala 2018. godine, imala je buran ljubavni život.

Pre nego što je upoznala princa Harija, Megan Markl je bila u jednom braku, a zabavljala se i sa nekoliko momaka poznatih javnosti. 

Prema knjizi kraljevskog biografa Endrua Mortona iz 2018, "Megan: Holivudska princeza", prva veza Megan Markl bila je tokom srednje škole kada je dve godine izlazila sa bratom svog prijatelja, Luisom Segurom.

Morton tvrdi da je Markl i Seguru upoznala njegova sestra, a par je nakon raskida ostao u dobrim odnosima.

Foto: profimedia

 

Fakultetske ljubavi

Tokom svoje prve godine na Univerzitetu "Northvestern", Megan je izlazila sa Stivom Leporeom.

Par je raskinuo kada je Lepor prešao na Univerzitet "Vejk Forest" da bi igrao košarku. Nakon njega Megan se našla u naručju kolege sa  Univerziteta "Northvestern", Šona Zakena, 2003. godine.

Par se upoznao na koledžu a zabavljali su se šest meseci u godini kada je Megan diplomirala.

Foto: profimedia

 

Sa porno zvezdom raskinula zbog zadaha

Nakon diplomiranja Megan je izlazila sa TV glumcem, piscem i producentom Bretom Rajlandom. S njim se zabavljala pet meseci.

U tom periodu Megan je imala i veoma zanimljivu ljubavnu priču sa sa zvezdom filmova za odrasle Sajmonom Reksom tokom 2004. godine. U to vreme ona je bila glumica u usponu, međutim, razlog zbog čega nisu uspeli pomalo je bizaran.

Kako su pisali američki mediji, Megan je raskinula zbog njegovog zadaha.

Dijamantski prsten vratila poštom

Godine 2004. Markl, koja je tada imala 23 godine, upoznala je svog prvog muža, filmskog producenta Trevora Engelsona, koji je tada imao 28 godina.

Venčali su se 2011. u "Jamaica Inn" u Očo Riosu na Jamajci.

Foto: profimedia

Megan Markl Trevor Engelson

 

Markl i Engelson su u  braku su bili od 2011. do 2014. godine, iako je njihova veza trajala 10 godina. 

Izvori bliski paru rekli su, da je do razvoda došlo jer su stalno bili razdvojeni, međutim, isto tako su dodali da nisu sigurni da je samo to bio razlog. 

Megan je navodno udarila slava u glavu nakon što je počela da glumi u seriji "Suits", dok je Engelson za to vreme ostao u njihovom domu u Los Anđelesu i odrađivao angažmane u Holivudu. 

Zvanično su se razveli 2014. godine navodeći kao razlog nepomirljive razlike. Američki mediji su pisali da je Megan "zgazila" bivšeg supruga i venčani, dijamantni prsten mu poslala poštom. 

Engelson se 2019. oženio milionerskom naslednicom Trejsi Kurland.

Ljubav sa slavnim kuvarom

Nakon što je okončala svoj razvod, Megan je počela da izlazi sa slavnim kanadskim kuvarom Korijem Vitjelom.

Zabavljali su se dve godine i čak počeli da žive zajedno. Ipak su se rastali, i to neposredno pre no što je Megan upoznala Harija. 

Vintelo je jednom prilikom rekao:

 - Imam mnogo poštovanja prema Megan. Drago mi je zbog nje. Ona je sjajna devojka. Ne osećam nikakvu gorčinu. Poštujem privatne i lične živote ljudi. Megan je sada u javnom spektru, ali ja se i dalje se držim toga.

Foto: Profimedia

Megan Markl i princ Hari

Sa Harijem se tajno zabavljala 6 meseci

Markl je upoznala princa Harija preko zajedničkog prijatelja 2016. godine i izlazila je sa njim pre nego što je njihova romansa postala javna. 

- Zabavljali smo se oko šest meseci pre nego što je to postala vest -  rekla je Megan u intervjuu za Vaniti Fair 2017.

 - Mi smo par. Zaljubljeni smo - dodala je ona.  

Par se verio kasnije te godine i venčao 2018. Njihov sin, Arči, rođen je 2019, a ćerku Lilibet su dobili 2021.

Foto: profimedia

Megan Markl i princ Hari

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Hronika

"Nosila je blizance, gde je druga beba?": Komšija porodilje sa Vračara otkrio jeziv detalj - "Da nije druga beba u kontejneru?"
Hronika

"Nosila je blizance, gde je druga beba?": Komšija porodilje sa Vračara otkrio jeziv detalj - "Da nije druga beba u kontejneru?"

U Beogradu je otkriven šokantan slučaj nakon što je M. M. (39), porodilja u teškom stanju, dovezena u Ginekološko-akušersku kliniku "Višegradska". Prijem ove žene u bolnicu prijavljen je Ministarstvu unutrašnjih poslova, nakon čega je policija započela dalju istragu. Istraga je dovela policiju do stana na Vračaru, gde je M. M. živela. U stanu su pronašli mrtvu bebu.

03.08.2024

12:45

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija