• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.08.2024

21:00

Tvrdi da je ljubav za siromašne i ružne! Influenserka šokirala kontroverznim savetima kako upecati bogatog muža (VIDEO)

Printscreen/Instagram

Ljubav

Tvrdi da je ljubav za siromašne i ružne! Influenserka šokirala kontroverznim savetima kako upecati bogatog muža (VIDEO)

Podeli vest

Izi Anaja je bogata domaćica i influenserka koja tvrdi da je ljubav rezervisana samo za siromašne i ružne ljude, a pratiocima na društvenim mrežama pruža uvid u luksuz koji joj omogućava njen bogati muž.

Izi Anaja je influenserka i bogata domaćica koja se na društvenim mrežama hvali luksuzom koji joj obezbeđuje njen muž. 

Ljubav je za siromašne i ružne 

Ona je majka dvojice sinova i glava porodice, dok suprug radi daleko od kuće, a nedavno je počela da ga zove popularnim američkim nadimkom "sugar daddy". On je njen jedini izvor prihoda i savetuje svim ženama u dvadesetim da se ostave posla i nađu muškarca koji će plaćati kiriju umesto njih.

 

 

- Jednom sam volela čoveka koji me naučio da je ljubav za siromašne i ružne - napisala je u svojoj objavi na Instagramu pa dodala:

- Mi lepe devojke imamo prilike. Iskoristimo ih! Možete da volite bilo koga na 14.000 metara u privatnom avionu - završila je time Izi svoju objavu.

Morate da budete stvorene za ovakav život

Njen suprug navodno joj je osigurao privatni avion, kuću u Njujorku, seoske kuće i kuće za odmor širom SAD-a i bezbroj dizajnerskih torbica, ali je ipak upozorila da vas ovakav život može da vam donese samoću ako niste stvoreni za njega.

- Budite spremne da same odgajate svoju decu, jer vaš muž ne dolazi kući u pet sati odmah nakon posla. Morate biti nezavisne i vrlo kompetentne da biste napredovale u ovom stilu života - objasnila je ona.

Njen pogled na život je zainteresovao mnoge, a dokazuju to i verni pratioci na društvenim mrežama.

Izi Anaja na TikToku ima preko 115.000 pratilaca, a na Instagramu skoro 30.000.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Milićević otvorio kulturno-obrazovni kamp u Medveđi
Politika

Milićević otvorio kulturno-obrazovni kamp u Medveđi

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s dijasporom Đorđe Milićević otvorio je večeras u selu Medveđa tematski kulturno-obrazovni kamp u kom učestvuju deca srpskog porekla iz Rumunije i Bosne i Hercegovine, dok su im domaćini mališani iz Trstenika i Kraljeva.

04.08.2024

20:07

Bivša vlast je dala eksploataciono pravo Rio Tintu: Danas se bune i protiv Rio Tinta i protiv litijuma i protiv rudarstva!
Politika

Bivša vlast je dala eksploataciono pravo Rio Tintu: Danas se bune i protiv Rio Tinta i protiv litijuma i protiv rudarstva!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je prethodna vlast, promenama zakona 2006. i 2011, de jure dala eksploataciona prava Rio Tintu, pošto je zakon promenila tako da samo onaj ko ima istražna prava može da dobije i eksploataciona prava i naglasila da je to priznao i profesor geologije u penziji Zoran Stefanović.

04.08.2024

19:52 >> 19:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija