• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.08.2024

23:20

Izludite svog muškarca uz ove seksi trikove! Odlepiće za vama - sve će prštati od strasti

Shutterstock

Ljubav

Izludite svog muškarca uz ove seksi trikove! Odlepiće za vama - sve će prštati od strasti

Podeli vest

Muškarci poseduju erogene zone, baš kao i žene. Ako želite da potpuno izludite partnera, obratite pažnju na ovih 8 tačaka na telu.

Muškarci, kao i žene imaju svoje erogene zone, a u nastavku saznajte koje su to tačke i kako da partneru priredite seks za pamćenje. 

Usta

Usta su jako bitna erogena zona. Ljubljenje povećava nivo dopamina u mozgu, neurotransmitera koji povećava želju za seksom.  

- Možete da probate jezikom da prelazite njegove usne ili lagano grickate donju usnu - predlaže seksolog Kerol Kvin.

Uši

Ako vam se ikad neko igrao s ušima i to vam se svidelo, onda ima smisla da će se to svideti i vašem partneru. U jednom istraživanju pokazalo se da su uši druga najjača erogena zona na muškom telu.

Foto: Shutterstock

 

- Probajte polako ustima da prođete liniju njegove ušne resice, lagano je grickajte, ili mu samo šaputajte o svojim maštarijama - savetuje Kerol za britanski Sun. 

Testisi

Koža na testisima je prilično osetljiva i podstiče seksualni interes kad se lagano dotakne. Ali, ovde se trebate suzdržati od grickanja.

- Partneru će biti jako seksi sisanje, lizanje ili nežno stiskanje - sugeriše seksualni trener Čarli Glikman.

- Stavite ruke na njegove testise, a zatim lagano skupljajte prste preko njih kao da pokušavate da podignete salvetu sa poda - rekao je drugi stručnjak.

Vrat

Lagani poljupci niz vrat su jako erotični i brzo će podstaći partnera na seks. Najbolja tačka za stimulaciju je deo vrata taman ispod kose, koji treba lagano ljubiti sa poluotvorenim ustima.

- Kombinacija topline i vibracije će podstaći jaku želju kod vašeg partnera - objašnjava seksualna stručnjakinja Emili Morse.

Bradavice

U nedavnom istraživanju za američki časopis Cortex, muškarci su priznali da je stimulacija bradavica jedno od najvažnijih mesta za podsticanje seksualne želje.

Foto: Shuterstock

 

Seksualni stručnjaci preporučuju nežno sisanje ili lizanje bradavice, kao i istovremeno dodirivanje penisa za dodatno zadovoljstvo.

Vrh penisa

Na vrhu penisa se nalazi puno živaca i to mesto na muškom telu je najbliža verzija ženskog klitorisa. Dakle, bilo da koristite ruke ili ste usred oralnog seksa, budite sigurni da će vam partner biti zahvalan ako se usresredite na ovo mesto.

Prednji deo penisa

Način na koji dodirujete prednji deo penisa će uticati na količinu zadovoljstva koju će vaš partner doživeti. 

Foto: Shuterstock

 

Muškarac će više uživati ako je vaš stisak čvrst. To je zato što se erektilno tkivo nalazi prilično duboko ispod kože, pa je potrebna dobra količina pritiska.

Zadnjica

I muškarci imaju svoju G-tačku. U pitanju je žlezda prostate koja se nalazi otprilike na prst udaljenosti unutar njegove zadnjice. Nisu svi muškarci jednaki, pa postoji šansa da mu se to i ne sviđa. Bila bi dobra ideja da pre pokušaja preispitate njegove želje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Lučić: Telekom nedostižno prvi, to nam i pripada
Društvo

Lučić: Telekom nedostižno prvi, to nam i pripada

Telekom Srbija Grupa ima prihode koliko svi ostali operateri u svih šest zemalja sa prostora bivše Jugoslavije, ubedljivi smo broj jedan, potpuno nedostižni za konkurenciju, uveliko smo prevazišli region i sada je vreme da osvajamo Evropu i svet, nalazimo se tamo gde i pripadamo, poručio je danas generalni direktor najuspešnije srpske kompanije Vladimir Lučić!

12.08.2024

12:04

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23