• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2024

21:00

Stariji je od nje 42 godine! Može unuka da mu bude, ali mu je žena-Tvrdi da je zbog ovoga sa njim! (VIDEO)

Video printscreen tik tok

Ljubav

Stariji je od nje 42 godine! Može unuka da mu bude, ali mu je žena-Tvrdi da je zbog ovoga sa njim! (VIDEO)

Podeli vest

Mnogi korisnici TikToka su u šoku jer je tako mlada devojka sa čovekom koji je od nje stariji 42 godine. Ipak, oni tvrde da je među njima zaista prava ljubav!

Ova priča je dokaz da ljubav ne poznaje granice ni u pogledu godina. I dok društvo često sumnja i sudi zbog razlike u godinama, smatrajući da je motivacija materijalna, ovaj par tvrdi da su osećanja ono što je zaista važno.

Razlika među njima je 42. godine

I pored velike razlike u godinama, koja iznosi 42. godine, njihova ljubav je neprekidno vidljiva na TikToku, gde oboje otvoreno pokazuju koliko se vole.

 

 

U jednom od snimaka, ona je govorila da je neverovatno srećna što ga ima ima pored sebe, iako mnogi sumnjaju u njihovu ljubav. 

U braku su 6 godina

Njihova posvećenost jedno drugome evidentna je u svakom objavljenom video zapisu. I dok mnogi negativni komentari ne prestaju da se nižu, ima i onih koji ih podržavaju, verujući da ljubav ne bira niti se ograničava brojem godina, već se jednostavno događa.

 

 

Džeki je istakla da je zahvalna Dejvu zbog brige i pažnje koju joj pruža jer je to nešto što pored nekog drugog muškarca nikada neće imati. Ona i pored svih kritika nastavlja da pokazuje i dokazuje svoju ljubav, negirajući sve tvrdnje koje idu protiv njenog istinskog osećanja.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Šta se ovo dešava?! Putin se iznenada predomilsio! Lavrov i Peskov rekli jedno, odmah stigao odgovor predsednika!
NOVA PORUKA

(VIDEO) Šta se ovo dešava?! Putin se iznenada predomilsio! Lavrov i Peskov rekli jedno, odmah stigao odgovor predsednika!

Predsednik Rusije Vladimir Putin očigledno se iznenada predomislio u vezi mirovnih pregovora sa Ukrajinom. To se može zaključiti iz njegove jučerašnje izjave, koja je usledila samo nekoliko dana nakon što je njegov portparol Dmitrij Peskov izjavio da su pregovori sa Ukrajinom „izgubili relevantnost“ posle ukrajinskog upada u Kursku oblast, koji traje već mesec dana.

03.09.2024

09:10

Zabava

Džet set

Srbija