• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2024

13:00

Pronađen magarac koji je nestao pre 5 godina! Nećete verovati ko ga je usvojio (VIDEO)

Shutterstock

Ljubimci

Pronađen magarac koji je nestao pre 5 godina! Nećete verovati ko ga je usvojio (VIDEO)

Podeli vest

Magarac Dizel, koji je nestao 2019. godine, viđen je u krdu jelena gde se sjajno uklopio.

Dizela je primetio lovac Maks Fenel, koji je na svom Instagramu podelio snimak magarca i jelena.

Video je pregledan više od 2,6 miliona puta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max Fennell (@maxfennell)

 

 - Ovo je verovatno bio jedan od najluđih lovačkih izleta do sada. Naišao sam na krdo jelena koji je usvojio magarca. Ne mogu da prestanem da se čudim prizoru i zadivljen sam da magarac izgleda srećno i zdravo -  napisao je Fennel u svom postu.

Foto: Shutterstock

 

Dizelovi vlasnici, Teri i Dejv Druvri, izjavili su u nedavnom intervjuu za CBS Sacramento da je magarac na snimku definitivno Dizel.

Nestao je dok je šetao sa njenim mužem 2019. Magarac je pobegao pošto je čuo nešto što ga je uplašilo. Vlasnici su ga tražili mesecima, ali do sada nisu uspeli da ga nađu.

 - On živi život punim plućima- rekla je Teri Druvri.

-.Srećan je, zdrav je i ovo je za nas veliko olakšanje - dodala je ona.

Dizel je uspeo da preživi bez ljudi jer je odrastao kao divlji magarac. Bračni par Druvri ga je usvojio kroz program Biroa za upravljanje zemljištem koji ima za cilj smanjenje broja konja i magaraca koji lutaju javnim zemljištem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija