• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.09.2024

08:00

Mačka sa krznom kao galaksija internet senzacija! Getsbi izgledom očarava svakog ko ga pogleda (VIDEO)

instagram/printscreen/gatsbygalaxykitty

Ljubimci

Mačka sa krznom kao galaksija internet senzacija! Getsbi izgledom očarava svakog ko ga pogleda (VIDEO)

Podeli vest

U svetu internetskih zvezda, novi ljubimac u fokusu je mačka čije krzno izgleda kao prava galaksija.

Getsbi, mačka sa crnim krznom prepunim belih tufnica, osvojila je srca miliona korisnika društvenih mreža svojim neobičnim i očaravajućim izgledom. Ova fascinantna životinja, koja je dobila ime po čuvenom književnom junaku iz "Velikog Getsbija", brzo se popela na vrh popularnosti zahvaljujući svom jedinstvenom izgledu koji podseća na noćno nebo ispunjeno zvezdama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meow As Fluff (@meowasfluff)

Sa svojim impozantnim izgledom, Getsbi se ističe među mnogim kućnim ljubimcima, i njegov profil na Instagramu ima skoro stotine hiljada pratilaca. 

Uz svoje viralne objave i brojne fanove, Getsbi se ne samo da bavi zvezdama u kosmosu, već i stvara zvezde na internetu, pokazujući da čak i među najneobičnijim stvarima može postojati pravi sjaj.

Getsbi inače nije rođen sa ovakvim šarama na krznu, već mu je sa sedam mecseci dijagnostikovan vitiligo. To je autoimuna bolest gde se gubi pigment, a napada i ljude i životinje. Bez obzira na dijaznogu Getsbi je jedna srećna i zdrava mačka, koja uživa u svom domu mazeći se sa vlasnicima i igrajući se sa svojim mlađim bratom. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata
Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata

Vlada Budala je, dok smo se krili u Španiji, glumio Hrvata i lupetao je na ijekavici, sve pogrešno. Kad su ga neki Hrvati pitali u jednom klubu u Madridu kako mu je u Španiji, Vlada im je rekao "djobro", ali da su svi Španci "pjederi". Hrvati su se čudili šta ovaj lupeta...

07.09.2024

08:17

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58