• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2024

09:00

"Nisu želeli da vide salo na mom stomaku"! Kejt Vinslet otkrila da su je mediji maltretirali zbog izgleda

Reuters

Moda i lepota

"Nisu želeli da vide salo na mom stomaku"! Kejt Vinslet otkrila da su je mediji maltretirali zbog izgleda

Podeli vest

Holivudska ikona Kejt Vinslet (48) rekla je da se ponosi time što na ekranu ne izgleda savršeno, kao i da ne želi da se menja.

Kejt Vinslet je pobornica prirodnog starenja. Nedavno je izjavila:

To je moj život na mom licu. Ne bi mi palo na pamet da to prikrivam.

Mediji su me maltretirali zbog izgleda

Kejt je otkrila je da ju je član ekipe na njenom poslednjem filmu naterao da sedi uspravno, dok nosi kupaći kostim, jer tako izgleda bolje.

Nisu želeli da vide "rolnice" na mom stomaku. Pomislila sam - e pa nema šanse da mi to radite. Mediji su me mnogo maltretirali zbog mog izgleda dok sam bila mlađa, i to me je pogađalo -rekla je Kejt.

- Pogledajte mene u mojim dvadesetim godinama- tada mi je težina varirala i izgledala sam drugačije - podsetila je Kejt.

Foto: EPA

Kejt Vinslet

Danas osećam veliko olakšanje

Kejt je rekla da oseća veliko olakšanje što žene sada mnogo više prihvataju same sebe i odbijaju da se osećaju loše zato što ih neko osuđuje.

Moja majka nikada nije bila lepa sebi. Uvek se preispitivala i nalazila sebi mane. Kao i cela ta generacija. Gubimo toliko vremena bivajući oštri prema sebi, ne želim to da radim sebi. Kada mi neko spomene bore, nije mi više neprijatno. Mišljenje drugih ne postoji - rekla je Kejt, prenosi Irish News.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Uroš Blažić poslao jezivu poruku, pa otišao da puca! Svedočenje bivše devojke masovnog ubice potvrđuje njegovu opasnu narav!
Live TV

Uroš Blažić poslao jezivu poruku, pa otišao da puca! Svedočenje bivše devojke masovnog ubice potvrđuje njegovu opasnu narav!

Anastasija Đ. bivša devojka Uroša Blažića svedočila je prošle godine u Smederevu. Ona je počela da se zabavlja sa njim nakon što je prestala da radi kod njega. Veza je trajala svega nekoliko meseci. Prvih mesec dana, veza je bila lepa, ali kasnije je počela da ga se plaši. On je, prema njenim rečima držao pištoj ispod jastuka i jednom prilikom joj pretio da će da je udari. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su primarijus patolog i stalni sudski veštak Radoslav Radosavljević i specijalista sudske medicine i stalni sudski veštak Ljubiša Božić.

29.08.2024

09:56

Još jedna država uključuje se u rat u Ukrajini? Zapad jedva čeka eskalaciju sukoba! (VIDEO)
Live TV

Još jedna država uključuje se u rat u Ukrajini? Zapad jedva čeka eskalaciju sukoba! (VIDEO)

Moskovske trupe preuzele kontrolu u naselju Komišivka u Kurskoj oblasti. Ruske jedinice protivvazdušne odbrane uništile su 12 ukrajinskih letilica. Ukrajinske snage pokušavaju da probiju i južnu rusku granicu. Kremlj odbacio mirovni plan Zelenskog. Akcija izraelske vojske na Zapadnoj obali. Izrael potvrdio da je izveo napad u Siriji. Na ovu temu u "Ratu uživo" govorili su novinar Nikola Jović i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.08.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu
Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu

Jedan od najvećih pravoslavnih praznika – Velika Gospojina danas se proslavlja širom Kosova i Metohije, uprkos gotovo svakodnevnom teroru šiptarske vlasti koju predvodi Aljbin Kurti.

28.08.2024

13:28