• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2024

16:00

Aleksandra ima grudi petice, a obukla je najmanji kupaći ikad! Muškarce je oblio hladan znoj - Gori kako izgleda! (VIDEO)

Video printscreen tik tok

Moda i lepota

Aleksandra ima grudi petice, a obukla je najmanji kupaći ikad! Muškarce je oblio hladan znoj - Gori kako izgleda! (VIDEO)

Podeli vest

Medison Aleksandra, popularna američka influenserka na TikToku, postala je omiljena među ženama i muškarcima zahvaljujući svojim stručnim savetima o odabiru brushaltera i kupaćih kostima za dame s većim poprsjem.

Američka influenserka Medison Aleksandra privukla je veliki broj pratilaca na TikToku, gde muškarci s nestrpljenjem iščekuju svaku njenu objavu jer deli savete po pitanju grudi.

Naime, Medison je stručnjak za brushaltere i savetuje dame s većim poprsjem kako da odaberu odgovarajuću veličinu grudnjaka ili kupaćeg kostima. S obzirom na to da i sama ima prirodno velike grudi, za koje kaže da su veličine pet, dobro zna koliko je izazovno pronaći pravu veličinu korpe kako bi donji veš ili kupaći kostim bio udoban, ali ne i vulgaran.

U jednom od svojih postova, Medison je testirala novi kupaći kostim koji je dizajnirala starleta Kim Kardašijan, ističući kako je oduševljena time kako joj taj model pristaje. Reč je o skini modelu koji bi trebalo da se lepo uklopi na žene sa oblinama. Medisonin video je ubrzo postao viralan, a komentari su se nizali.

- Trudim se da zamislim sebe u ovome - napisala je jedna devojka 

- Prelepa si i bez problema bi mogla da budeš model za kupaće kostime, ali ovaj definitivno nije za tebe - glasio je drugi komentar.
Bez uvrede, ali taj kupaći nije za tebe. Ti si fantastična - dodala je treća devojka.

Za razliku od njih, muškarci su imali potpuno drugačije mišljenje.

- Vau! Ti si najzgodnija žena koju sam ikad video.

- Bukvalno oduzimaš dah. Ostao sam bez reči kad sam te video u ovom kupaćem kostimu.

- Vau, kako si lepa -  bili su jednoglasni muškarci.

U svojim brojnim postovima na TikToku, Medison pruža praktične savete i rešenja za žene s velikim grudima. Takođe, pokazala je kakav grudnjak treba odabrati za vežbanje u teretani, a kakav za haljine s dubokim dekolteom namenjene svečanim prilikama.

Kako je objasnila, prilikom izbora grudnjaka, izuzetno je važno obratiti pažnju na vrstu korpe i njenu namenu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Radovan Višković povređen u udesu kod Šekovića
Politika

Radovan Višković povređen u udesu kod Šekovića

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i dva lica povređeni su danas u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu u mestu Tišča kod Šekovića, a niko od povređenih nije životno ugrožen, potvrđeno je u Policijskoj upravi Zvornik.

27.08.2024

17:41

TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)
Live TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)

SAD se sprema za obojenu revoluciju u Gruziji. Ruske snage izvele su masovne udare. Kijev napadnut dronovima u više talasa. Kada pomislimo da je došlo vreme da se smire tenzije u svetu, događaji u prethodnih četrdeset osam sati govore suprotno. Na ove i sve druge važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost i general Vinko Pandurević.

26.08.2024

22:15

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija