• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.08.2024

12:00

Danas je se plaše na ulici, a nekada je plenila lepotom! Uništila se zbog opsesije mačkama - ne liči na sebe (FOTO)

Profimedia

Moda i lepota

Danas je se plaše na ulici, a nekada je plenila lepotom! Uništila se zbog opsesije mačkama - ne liči na sebe (FOTO)

Podeli vest

Džoselin Vildenstin (84), poznata kao "Žena mačka" imala je najviše estetskih zahvata od većine pripadnica nežnijeg pola, a malo ko zna kakva je lepotica bila pre nego što je dovela svoj izgled do neprepoznatljivosti.

Džoselin je nedavno na Instagramu podelila jednu od retkih fotografija koja pokazuje kako je izgledala pre nego što su brojne plastične operacije u potpunosti transformisale njen lik.

Fotografija datira iz 1979, kada je ova Švajcarkinja imala 39 godina, a na njoj ova dama drži svoju ćerkicu Dijanu. Džoselin odiše istinskom elegancijom u belom, šik kaftanu, dok je krase bogate, raskošne lokne boje meda i ženstvena šminka sa tamnocrvenim karminom u glavnoj ulozi.

 

 

Ova 84-godišnjakinja tada je bila prava prirodna lepotica, na njenom licu nije bilo ni traga estetskim zahvatima niti bizarnom izgledu koji danas ima.

Podsetimo, Džoselin je danas prepoznatljiva po bujnoj kosi, začešljanoj unazad tako da podseća na lavlju grivu, ali i iskošenim očima, te specifičnom licu koje podseća na mačje.

Inače, ova plavuša je estetskim zahvatima postala opsednuta još 90-ih godina, a mnogi za to krive njenog bivšeg supruga prebogatog francuskog trgovca umetničkim delima Aleka Vildenstina. Par se razveo 1999 zbog njegove preljube, ali dok su bili u braku on je navodno po svaku cenu želeo da ona izgleda više nalik na mačku. Džoselin je potrošila preko dva miliona dolara na različite zahvate, a sve kako bi udovoljila Aleku koji je imao strast prema velikim, divljim mačkama.

Foto: profimedia

Džoselin danas

No, Vildenstin, koji je preminuo 2008. godine, je takve pretpostavke svojevremeno oštro demantovao.

- Ona je luda. Uvek bih saznao poslednji šta je uradila. Mislila je da može da popravlja svoje lice kao da je parče nameštaja. Koža ne funkcioniše tako. Ali, ona nije slušala - rekao je u intervjuu za "Vanity Fair".

I dok je svima već na prvi pogled jasno da je "Žena-mačka" imala niz zahvata, ona sama i dalje tvrdi da to nije istina. Istakla je da je njen bivši suprug svojevremeno platio hirurzima da javno kažu da je dramatično promenila svoj izgled, kako bi imao razlog da se razvede od nje.

U junu 2023. u intervjuu koji je dala za "The Times" napomenula je da njen drugačiji izgled činjenica da je kroz život imala drugačije frizure, kao i da joj se boja očiju stalno menja, idući od plavih preko zelenih, sa malo zlatne boje u sebi. Kada je novinar Mel Otenberg pokušao da je navede da prizna da je imala korekcije na licu uz komentar da je "bila hrabra zbog načina na koji je želela da promeni svoje lik", ona mu je odbrusila:

- Ne baš. Novinari mogu da pričaju šta god žele, mogu da kažu šta god misle. Nikada se ne trudim da nešto demantujem, jer to zaista nije moj problem.

Foto: profimedia

Džoselin sa partnerom

Džoselin s vremena na vreme na Instagramu deli fotografije iz svoje mladosti u želji da dokaže da je oduvek imala pomalo kose oči. I dok to jeste slučaj i činjenica je da je bila veoma lepa mlada dama, jasno je da nije prirodno ostarila.

Slavna 84-godišnjakinja je inače već godinama verena za 27 godina mlađeg modnog dizajnera Lojda Klejna, a par je praktično nerazdvojan. Inače, prošle godine Džoselin je medijima obelodanila da je švorc i da osam godina nema nikakve prihode, nakon što je porodica njenog bivšeg pokojnog muža prestala da joj daje 100 miliona dolara godišnje koje je trebalo da dobija posle razvoda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)
Live TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)

SAD se sprema za obojenu revoluciju u Gruziji. Ruske snage izvele su masovne udare. Kijev napadnut dronovima u više talasa. Kada pomislimo da je došlo vreme da se smire tenzije u svetu, događaji u prethodnih četrdeset osam sati govore suprotno. Na ove i sve druge važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost i general Vinko Pandurević.

26.08.2024

22:15

Hronika

Preminuo mladić (24) povređen u nesreći kod Umke
Hronika

Preminuo mladić (24) povređen u nesreći kod Umke

N. U. (24), jedan od teže povređenih u jezivoj saobraćajnoj nesreći kod Umke preminuo je danas u Urgentnom centru. U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu na Novom obrenovačkom putu, a u kojoj su učestvovali kamion i autobus koji saobraća na liniji 551, jedna osoba iz autobusa je smrtno stradala na licu mesta, a 18 povređenih putnika je prevezeno u Urgentni centar.

27.08.2024

13:27

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija