• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

26.08.2024

09:30

Ovakvu Kejt nikada nismo videli! Uslikana u javnosti - Vilijam je dovezao u crkvu, odeća na princezi privukla veliku pažnju (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Ovakvu Kejt nikada nismo videli! Uslikana u javnosti - Vilijam je dovezao u crkvu, odeća na princezi privukla veliku pažnju (FOTO)

Podeli vest

Princeza Kejt Midlton (42) uslikana je u javnosti dok je sa svojom porodicom dolazila na nedeljnu službu u crkvu, blizu porodičnog dvorca Balmoral, gde su i smešteni.

Kejt Midlton je bila u društvu supruga Vilijama i najstarijeg sinčića Džordža, a par je na službu stigao u crnom džipu koji je vozio princ. 

Foto: profimedia

Kejt i Vilijam u njihovom Rendž Roveru

Kejt je bila dobro raspoložena, a po svemu sudeći dobro se i oseća i polako se oporavlja, s obzirom da je ovo njeno treće pojavljivanje u javnosti od juna meseca.

Princeza je odenula svetlosmeđi outfit uparen sa šeširom od fazanovog perja, dok se Vilijam odlučio za sofisticirano tamnoplavo odelo.

Ovakve šešire, inspirisane lovačkim stilom, princeza često bira, a ovaj je konkretno kreacije jednog brenda, njegova cena je 99 funti i dostupan je u različitim nijansama.

Foto: profimedia

Kejt je bila odevena u jesenje tonove

Par je delovao opušteno dok se pridruživao članovima kraljevske porodice na službi.

Kralj Čarls i kraljica Kamila takođe snimljeni kako se zajedno smeše u svom automobilu.

Monarh je nosio tradicionalni škotski kilt, a Kamila je pokazala crveni i zeleni tartan koji se slagao uz kraljev stajling.

Foto: profimedia

Kraljica Kamila i kralj Čarls

Kejt i Vilijam od svog venčanja 2011. godine svako leto provode nekoliko nedelja na svom imanju na škotskim visoravnima, ali mnogi su strahovali da će ove godine situacija biti drugačija zbog princezinog stanja. Ona se, ipak, osećala dovoljno dobro da otputuje u Škotsku.

Princeza je nedavno posetila dva javna događaja otkako je otkrila svoje zdravstvene bitke.

Blistala je na  Trooping the Colour  u junu dok su kraljevski obožavaoci klicali kada se pojavila na događaju.

Ona je takođe dočekana i ovacijama na muškom finalu Vimbldona sledećeg meseca.

Foto: EPA

Kejt na Vimbldonu

Potvrđeno je da  će Kejt ići na godišnje putovanje,  a to bi bilo njeno najduže putovanje od  dijagnoze raka .

Nakon njenih nedavnih pojavljivanja, kraljevski stručnjak ustvrdio je da se princeza uspešno oporavlja i da bi mogla da se vrati na posao već sledeći mesec, piše "The sun".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp brutalno iskren!  "Idemo ka trećem svetskom ratu!"
Planeta

Tramp brutalno iskren! "Idemo ka trećem svetskom ratu!"

Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp ocenio je da administracija predsednika Džozefa Bajdena, posebno demokratska kandidatkinja Kamala Haris, vodi Ameriku ka Trećem svetskom ratu.

26.08.2024

08:51 >> 11:12

Zabava

Džet set

Srbija