• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.08.2024

11:00

Armanijev spisak za savršeni stil! Ovih 5 odevnih komada svaka žena mora da ima u ormaru

EPA

Moda i lepota

Armanijev spisak za savršeni stil! Ovih 5 odevnih komada svaka žena mora da ima u ormaru

Podeli vest

Đorđo Armani poznati dizajner jednom prilikom je otkrio 5 odevnih komada koje svaka žena mora da ima u svom garderoberu.

Kralj elegancije Đorđo Armani veoma retko daje intervjue, a još ređe otkriva tajne savršenog stila, te svaka njegova reč ima težinu i nepogrešivo pokazuje pravac u kom dobro stilizovana žena treba da ide. Nove kolekcije 90-godišnjog dizajnera redovno vaskrsavaju klasiku i ponovo joj daju na ceni. Armani se poslednjih godina vraća svojim korenima odnosno minimalizmu i klasičnom dizajnu koji prevazilazi vreme i mesto.

Foto: EPA

Đorđo Armani

Novinari "Vogue" su svojevremeno upitali Armanija kojih to pet komada svaka dama mora ima u svom ormaru, a evo šta je to izdvojio car italijanske mode. Kao najvažniji komad u ormaru svake žene Đorđo Armani je izdvojio kvalitetnu jaknu.

Foto: Shuterstock

 

- Za mene je jakna kamen temeljac kako ženske, tako i muške garderobe. To je svestran komad, koji sam dizajnirao tako da bude ležerna, udobna i iznad svega da ne sputava. Nestrukturirane jakne koje sam 80-ih godina dizajnirao za muškarce i žene postale su moj zaštitni znak, a čini se da sve ostalo proizlazi iz ovog jednostavnog komada kog stalno modno preispitujem i revidiram - otkrio je dizajner.

Na visoko drugo mesto pozicionirao je udobno odelo, a njegovu listu neophodnih komada u ormaru svake žene dopunili su i obična T-majica, ženstvena bluza i dugačak kaput.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)
Live TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)

SAD se sprema za obojenu revoluciju u Gruziji. Ruske snage izvele su masovne udare. Kijev napadnut dronovima u više talasa. Kada pomislimo da je došlo vreme da se smire tenzije u svetu, događaji u prethodnih četrdeset osam sati govore suprotno. Na ove i sve druge važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost i general Vinko Pandurević.

26.08.2024

22:15

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija