• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2024

11:00

Ovo je pas heroj! Suprostavio se otrovnoj zmiji kako bi spasio ostale i vlasnicu! (VIDEO)

freepik

Ljubimci

Ovo je pas heroj! Suprostavio se otrovnoj zmiji kako bi spasio ostale i vlasnicu! (VIDEO)

Podeli vest

Engleski buldog se hrabro suprostavio opasnoj i otrovnoj zmiji, kako bi zaštitio ostale pse i svoju vlasnicu koja se uspaničila.

Engleski buldog je osvojio sva srca kada je napao zmiju koja predstavlja opasnost za njegovu porodicu. 

Ujela ga je dva puta 

Vlasnica je otkrila da su se njena tri psa igrala u dvorišu kada se odjednom stvorila zmija. Iako su svi psi bili mirni, počeli su da "paniče" nakon što su videli reakciju od vlasnice.

 

 

Francuski buldog Finli zadobio je ujed na licu, dok je njegova sestra Pič prošla bez ikakvih povreda. Najgore je prošao Maverik, kojeg je dva puta ujela zmija dok je pokušavao da odbrani svoju porodicu.

Vlasnica je rekla da su njeni psi obučeni i da inače izbegavaju zmije jer u njihovoj državi ima mnogo zmija otrovnica, ali je Maverik ovog puta reagovao instinktivno kako bi zaštitio svoju porodicu.

 

 

Iako bi u većini slučajeva ovi ugrizi mogli biti kobni za pse, srećom ovi ljubimci su preživeli jer ih je vlasnica odmah odvezla kod veterinara. 

Finli se odmah oporavio, dok je Maveriku bilo potrebno više vremena zbog dva ugriza. Srećom sada su ovi psi dobro, a malog Maverka su mnogi proglasili herojem. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija