• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2024

15:22

Dve veverice zaustavile voz! Ispao je opšti haos, evo šta su morali da urade!

Shutterstock

Ljubimci

Dve veverice zaustavile voz! Ispao je opšti haos, evo šta su morali da urade!

Podeli vest

Dve radoznale veverice uskočile su jutros u voz za aerodrom Getvik, izazvavši neočekivan haos kada ih osoblje nije uspelo izbaciti, zbog čega je kompozicija morala biti zaustavljena.

Životinje su apsolutno nepredvidljive, a njihova radoznalost često vodi do komičnih i neočekivanih situacija. Tako su dve nestašne veverice izazvale pravi haos jutros u Velikoj Britaniji kada su ušle u voz za aerodrom Getvik i primorale operatere da zaustave kompoziciju.

Nesvakidašnji putnici

Jutro na železničkoj liniji Velike zapadne železnice (GWR) bilo je neuobičajeno haotično kada su dve nestašne veverice uskočile u voz za aerodrom Getvik. Iako je osoblje pokušalo da ih izbaci, ove tvrdoglave putnice nisu se dale lako ubediti da napuste voz.

Foto: Shutterstock

 

Incident se dogodio na ruti od Ridiga do Getvika, a kako prenosi Sky News, putnici su u panici napustili vagon, premeštajući se u druge delove kompozicije. Na stanici u Redhilu, osoblje je pokušalo da privuče veverice grickalicama, a zatim i da ih otera metlama, ali bezuspešno.

U nemogućnosti da reše problem, operateri su bili prinuđeni da obustave vožnju. "Možemo da potvrdimo da je voz za Getvik zaustavljen u Redhilu nakon što su se dve veverice ukrcale u Gomšalu bez karata", izjavio je portparol GWR uz dozu humora, dodajući da se jedna od njih, odbijajući da napusti voz, na kraju vratila u Riding.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Pokret socijalista o MI 6: Ambasador ili agent
Politika

Pokret socijalista o MI 6: Ambasador ili agent

Pokret socijalista oglasio se povodom objave ambasadora Velike Britanije u Srbiji Edvarda Fergusona u kojoj je izrazio razočaranje jer ga redakcija lista "Politika" nije kontaktirala kako bi se izjasnio o tekstu MI6 protiv Vulina u kome se navodi da britanska obaveštajna služba radi protiv potpredsednika Vlade Srbije.

18.09.2024

16:45

Prebacivanje klime sa hladnog na toplo, nemoguća misija! Majstor otkriva "caku"
Društvo

Prebacivanje klime sa hladnog na toplo, nemoguća misija! Majstor otkriva "caku"

Posle visokih temperatura, nastupile su niske temperature za koje naši organizmi nisu bili spremni. S obzirom na to da još uvek nije počela grejna sezona mnogi su posegli za brzim rešenjem kako bi zagrejali svoj životni prostor. Posle visokih temperatura, nastupile su niske temperature za koje naši organizmi nisu bili spremni. S obzirom na to da još uvek nije počela grejna sezona mnogi su posegli za brzim rešenjem kako bi zagrejali svoj životni prostor.

18.09.2024

15:08

TV

Britanska služba MI6 planira da ubije Vulina?! Spremni su i na fizičku likvidaciju, a ne samo političku! (VIDEO)
Live TV

Britanska služba MI6 planira da ubije Vulina?! Spremni su i na fizičku likvidaciju, a ne samo političku! (VIDEO)

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, koji je najproruskiji političar na Balkanu, mora da snosi posledice za svoje proruske stavove, tvrdi albanski portal "Insajderi". Oni tvrde da britanska služba MI6 planira da njega smeni. Ove navode za Informer su u "Info jutru" komentarisali penzionisani pukovnik Kontraobaveštajne službe (KOS) Ljuban Karan, profesor dr Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije i Perko Matović iz Centra za nacionalnu politiku.

18.09.2024

10:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija