• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

03.08.2023

15:45

Majkl Daglas kao dekica, a Ketrin Zitu Džouns kao izbotoksirana! Uprkos svemu, još opstaju (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Majkl Daglas kao dekica, a Ketrin Zitu Džouns kao izbotoksirana! Uprkos svemu, još opstaju (FOTO)

Podeli vest

Čuveni par, Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas uživaju u Italiji, a svi komentarišu njihov izgled.

Većina poznatih ličnosti vrele letnje dane provode na morskim destinacijama, pa su se tako i Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas odlučili za Italiju.

Oni su uhvaćeni dok su odlazili na večeru sa prijateljima, a mnogi su ostali zatečeni koliko se sada već primeti razlika u godinama.

Između njih je razlika 25 godina, ali njima to očigledno ne smeta, s obzirom na to da su u srećnom braku od 2000. godine i imaju dvoje dece, Keris Zita Daglas i Dilan Daglas. Ipak, navodno su i oni imali težak period i 2013. bili pred razvodom, ali su nesuglasice uspešno rešili.

Ketrin je bila uz Majkla i kada se borio s karcinomom grla, o kojem je tek kasnije progovorio, ali je i 2015. godine istakao da mu je žao zbog njegovih izjava u vezi s rakom, koje je dao u intervjuu za "The Guardian".

Foto: EPA

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džouns

Tada je izjavio da je njegova bolest možda uzrokovana pružanjem oralnog seksa, čime je okrivio svoju suprugu.

- To je bila jedna od onih nepromišljenih stvari i zažalio sam zbog sramote koju sam uzrokovao Ketrin i njenoj porodici - rekao je tada.

Ketrin je za večeru u Italiji obukla lepršavu, dugačku ljubičastu haljinu i platforme, dok se Majkl uklopio sa njom, noseći teget košulju i bele pantalone.

Iako Ketrin mnogi optužuju da se izbotoksirala, pa da zbog toga izgleda toliko mlađe od supruga i dalje važi za jednu od najlepših prirodnih lepotica.

Evo i kako su izgledali:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija