• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2023

11:10

Adrijana Lima upropastila lice botoksom! Pojavila se bez šminke, a svi misle da ne liči na sebe (FOTO)

EPA

Moda i lepota

Adrijana Lima upropastila lice botoksom! Pojavila se bez šminke, a svi misle da ne liči na sebe (FOTO)

Podeli vest

Supermodel Adrijana Lima uslikana je na aerodromu u Sidneju u neprepoznatljivom izdanju.

Brazilska manekenka Adrijana Lima postala je prošle godine prvi FIFA global fan ambasador i redovno odlazi na sportske događaje. U Australiju je stigla sa verenikom Andreom Lemerom da bi prisustvovala  finalu Svetskog prvenstva u ženskom fudbalu u Sidneju.

Jedna od najlepših žena sveta, slažu se svi koji su videli fotografije, sada više ne liči na sebe. Uslikana je bez trunke šminke i izgledala neprepoznatljivo i zbog neprirodno natečenog i zategnutog lica. 

Ima i višak kilograma, koje nije uspela da skine još od porođaja u avguustu prošle godine. Mnogi misle da je Adrijana preterala sa botoksom na licu, pa da zbog toga niko ne može da je prepozna.

 

Lima i Andre su tada dobili dečaka Sajana. Lima ima i dve ćerke iz braka sa košarkašem Markom Jarićem - Sijenu i Valentinu.

Na aerodromu u Sidneju Lima je bila obučena skroz u crno. Nosila je majicu i duks, a od detalja je ponela samo moderne, četvrtste naočare za sunce. 

Adrijana Lima je svoj izgled nedavno prokomentarisala na Instagramu. Navela je da ponosno prihvata promene koje joj je donela trudnoća, kao i da se uhvatila u koštac sa njima, želeći da se polako vrati u nekadašnju formu.

 

.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. je bio potpuno uračunljiv! Maloletni ubica hladnokrvno prijavio masakr
Veštaci na potezu

Kosta K. je bio potpuno uračunljiv! Maloletni ubica hladnokrvno prijavio masakr

Snežana Dunjić, punomoćnik porodice Dukić čija je ćerka Adriana ubijena 3. maja prošle godine u masakru u OŠ "Vladislav Rinikar", predložila je danas u nastavku parničnog postupka protiv porodice Kecmanović da se veštacima, koji će procenjivati ponašanje maloletnog ubice Koste K., dostavi i audio snimak njegovog razgovora sa operaterom policije kada je prijavio zločin.

20.06.2024

15:33

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50